Det er Tom Arne Aamodt, Maurits Wesøe, Mikal Fjellvang, Sjur Magnus Ringøen, Roy Gundersen og Kurt Mosvold som står bak nyetableringen. (Foto: Ole Sebastian Ribe)

Etablerer ny meglervirksomhet kun for boligutleie

  Jon Aamodt
  12. juni 2020
  15:02
Etter at Finanstilsynet har gitt Utleiemegler Sør AS konsesjon til å drive med utleiemegling og forvaltning av boliger starter det nyetablerte selskapet opp sin virksomhet mandag. 

På eiersiden i nyetableringen finner vi Murisør-gründer Tom Arne Aamodt og Maurits Wesøe fra Flekkerøy. Byens eneste eiendomsmeglerforetak som kun driver med boligutleie har videre med seg Kurt Mosvold, Roy Gundersen, Mikal Fjellvang og Sjur Magnus Ringøen på eiersiden. Sammenlagt representerer selskapet flere tiår med erfaring innenfor eiendom og entreprenørvirksomhet i Kristiansand. 

- Vi skal bli Sørlandets ledende og foretrukne utleiemegler både for eiendomsinvestorer og for privatpersoner som kun har én utleieenhet, sier daglig leder Mikal Fjellvang.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Utleiemegler Sør skal kun tilby utleiemegling av boliger for privatmarkedet. 

- Vi skal ikke drive med salg og vi skal ikke drive med næring, men ønsker å bli byens fremste på boligutleie. Vi ønsker derfor å samarbeide bredt med alle som driver med eiendom på Sørlandet. sier styreleder Roy Gundersen.

Forvalter eiernes utleieboliger
- Det er artig å samarbeide med yngre og fremoverlente krefter. På Sørlandet er det fortsatt mange som gjør forvaltning av utleieboligen selv men vi har stor tro på at mange ønsker å benytte tilbudet til Utleiemegler Sør. De har en forretningsmodell som er profesjonell, trygg og enkel, og det til en meget konkurransedyktig pris. Vi skal selv sette ut forvaltningen av alle våre utleieboliger til dem. sier Tom Arne Aamodt. 

Med bakgrunn fra eiendomsmeglervirksomhet er det Mikal Fjellvang som er selskapets daglige leder, og som inntil videre er selskapets eneste ansatte på full tid. 

- Vi får med oss en oppstartsportefølje på 70-80 utleieenheter fra Tom Arne Aamodts virksomhet og fra Gundersen og Mosvolds selskap Hillegarn. Det gir oss noe å begynne med, samtidig som vi kommer til å ta kontakt med aktuelle samarbeidspartnere i markedet, sier Fjellvang til N247 få dager før det nyetablerte selskapet er i gang for alvor. 
Sist oppdatert 12.06.2020 klokken 15:02 av Nicolai Prebensen

Mursisør-gründer Tom Arne Aamodt er blant investorene bak Utleiemegler Sør som starter sin virksomhet mandag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no