- Sommerfest blir det trolig ikke noe av denne sommeren, men vi sprer handelens dag ut over tre dager og håper dette blir et godt tilbud til kundene og et godt resultat for de næringsdrivende, sier Gunnar Pedersen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Ikke en, men tre handelens dager

  Jon Aamodt
  22. juni 2020
  09:55
Publisert 07.06.2020

- For mange butikker her på Tangvall er den årlige handelens dag veldig viktig og utgjør en vesentlig del av virksomhetenes omsetning. Selv om det er et helt spesielt år vi nå er inne i, er det derfor viktig at vi kan gjennomføre handelens dag, om en i en noe annen form enn det som har vært tradisjon, sier Gunnar Pedersen på vegne av Søgne Handelsforening. 

I likhet med Kvadraturen og andre lokale handelssentra har derfor foreningen i år lagt opp til tre dager med tilsvarende fokus som den tradisjonelle handelens dag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vil spre handelen
- Vi ser at det ikke er gunstig å konsentrere all handel om noen timer på en enkelt dag. I likhet med andre arrangerer vi derfor en tredagers tilbudsfest hvor vi som ellers på handelens dag kjører på med utrolig mange flotte tilbud. Det har vært en tøff tid for mange lokale næringsdrivende, og da må vi gjøre det vi kan for å holde hjulene i gang og samtidig gi alle våre kunder en god opplevelse, sier Pedersen. 

Selv om det enda kan ta tid før ting normaliserer seg, tror han på en god sommer for de lokale butikkene. 

Har tro på sommeren
- Søgne er et sommersted og et feriested. I dette spesielle året vil trolig mange ta ferien i nærområdet. I tillegg er Søgne et turiststed som tiltrekker seg norske ferierende. Vi er derfor optimistiske og tror på en god sommerhandel. 

- Handelens dager i Søgne er i år lagt til 24. til 26. juni. Slik det ser ut nå blir dette det eneste større arrangement på Tangvall denne sommeren. Den tradisjonsrike sommerfesten eller Tangvalldagen ser det så langt ikke ut til at vi kan arrangere i år, men vi håper på god handel både de tre dagene i juni og hele resten av sommersesongen, avslutter Pedersen.
Sist oppdatert 22.06.2020 klokken 13:39 av Jon Aamodt

I år blir det ikke en, men tre handelens dager, sier Gunnar Pedersen i Søgne handelsforening. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no