Det ser ut som om det er forsøkt å lakkere skaden med en pensel eller lignende. "Arbeidet" er gjort på stedet og er lite vellykket. (Foto: Nicolai Prebensen)

Forsøkte å lakkere skade på påkjørt bil - på stedet

  Nicolai Prebensen
  04. juni 2020
  18:30
I pinsa fikk ekteparet Jorunn og Pål Bjørkkjær en noe kjedelig opplevelse i Torvefjorden båthavn i Søgne. På grunn av at deres egen bil var lånt bort fikk de låne en bil av venner og parkerte bilen nede ved Torvefjorden båthavn.

Da pinsa var over skulle ekteparet hjem fra hytta på øyene og de oppdaget straks de kom til bilen at den var skrapt opp på høyre bakskjerm. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det var ikke lagt igjen noe beskjed, men det var tydelig at det var gjort forsøk på å reparere skaden på stedet. Det var «lakkert» med en farge som var tilnærmet lik, men resultatet var langt fra bra, sier Jorun Bjørkkjær til N247 torsdag ettermiddag.

Da var bilen tilbake i eierens garasje, og fredag kjøres den til verksted for karosseriarbeide og lakkering.
 
Kjedelig
- Dette er utrolig kjedelig, og vi ønsker først og fremst å komme i kontakt med den eller de som har vært uheldige og truffet bilen. Dersom noen har sett at en eller flere personer som har lakket på bakskjermen på en liten, lysebrun Ford Fiesta i båthavna i pinsa, vil vi også gjerne høre fra dem. Vi oppfordrer folk til å ta ansvar og å være ærlige, sier hun.

Bjørkkjær legger til at dette er ekstra ergerlig fordi bilen var lånt. 

- Vi kan nåes på telefon 988 94 654 eller 913 85 565, avslutter hun.

Jorunn Bjørkkjær med bilen som de lånte av gode venner i pinsehelga. Deler av skadene er innringet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no