- Holmen er nå ryddet og søppelet tatt hånd om, skriver innsenderen til N247. (Foto: Privat)

«Det er rart at de får med seg alle tingene sine hjem, utenom det som ligger igjen her, og det er bare søppel»

  Redaksjonen
  02. juni 2020
  22:16
- 1. pinsedag tok vi båten ut for å finne en holme og kose oss med grilling og bading. Da vi kom utover så vi bukta på Linnholmen var tom, og der gikk vi inn. Synet som møtte oss der var lite hyggelig. Flasker, bokser og søppel fløt rundt hele bukta. Vi  gikk på land, og der fant vi enda mer av det samme, samt knuste flasker, snusbokser med snus i, og mange sneiper, snusposer, korker og jekker til boksene. I tillegg var det også uåpnede bokser med øl og cider, skriver en av N247s lesere i en epost til redaksjonen. 

Innlegget fortsetter under bildet. 
Han forteller videre at det på Linnholmen går to sauer og beiter, og mye av dette søppelet kunne vært skadelig for dem. (Foto: Privat).

- Det er unødvendig å kommentere skaden dette er for naturen, og selvsagt også for store og små som ønsker å bruke skjærgården til kos og rekreasjon. 

Innlegget fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg var forbi på lørdagskvelden da jeg var ute og fisket, og så det var mange båter og mange folk som var samlet til fest på Linnholmen. Sånn sett var jeg forberedt på at det kunne være spor etter gårsdagens strabaser. Det er forståelig at det ikke er  så lett å få med seg alt når en skal hjem i mørke natta. Likevel var det en treffende kommentar fra min datter på 8: «Det er rart at de får med seg alle tingene sine hjem, utenom det som ligger igjen her, og det er bare søppel», skriver innsenderen videre. 

Han skriver videre at han håper N247 kan komme med en vennlig oppfordring til Søgnefolket om å ta litt mer ansvar enn det familien så denne helga og sier at med alt fokus som har vært på søppel i havet, rydding av skjærgården osv, burde ikke dette skje. 

Avslutningsvis legger han til at holmen nå er ryddet og søppelet tatt hånd om, og han sender en vennlig hilsen fra en aktiv bruker av Søgnes fantastiske skjærgård. 

N247s redaksjon slutter seg helhjertet til innsenderens oppfordring og ber alle brukerne av vår flotte skjærgård forlate denne i samme stand som de selv ønsker å finne den neste gang de er ute på tur. 


Sist oppdatert 02.06.2020 klokken 22:17 av Nicolai Prebensen

- Synet som møtte oss der var lite hyggelig, skriver innsenderen. (Foto: Privat)

Flasker, bokser og søppel fløt rundt hele bukta. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no