Ikke mye igjen av bilene som stod parkert inne i garasjeanlegget som brant ned natt til andre pinsedag (Foto: Jon Aamodt)

Slik ser det ut etter garasjebrannen natt til mandag

  Jon Aamodt
  01. juni 2020
  11:01
En traktor og to personbiler er totalt utbrent etter at et garasjeanlegg i Grønngjelet i Søgne ble totalskadet i brann natt til andre pinsedag. Ytterligere en bil som stod parkert like ved garasjene er påført skader i bilens bakpart.

Mandag formiddag er det bare de utbrente restene som er igjen etter brannen som ble meldt like etter klokken 01.00 natt til mandag. Det var allerede god fyr da mannskapene fra KBR stasjon Søgne ankom, og det knusktørre treverket førte til at garasjeanlegget raskt ble flammenes rov.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Igjen dagen derpå ligger blikkplatene fra garasjetaket sammen med forkullede rester av treverk, tre utbrente kjøretøy og ytterligere en ødelagt bil.

Mistanke om ildspåsettelse.
- Det brenner mye i Søgne for tiden, konstaterte politiets innsatsleder på skadestedet, Frank Salvesen mens slokkearbeidet pågikk. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
En eldre traktor parkert inne i en av garasjene er totalt utbrent etter brannen natt til mandag. (Foto: Jon Aamodt).

Politiet har også senere i natt bedt publikum om opplysninger dersom noen har gjort observasjon av person(er) eller kjøretøy i nærområdet rundt aktuell garasjer, og sier også at brannen kan være påsatt.

Raskt kontroll
Brannvesenets mannskaper fikk relativt raskt kontroll over situasjonen på brannstedet og konstaterte at det ikke lenger var fare for spredning til andre bygninger. Klokken 04.30 var kun et fåtall mannskaper igjen for å ivareta nødvendig etterslukking og kontroll av området. 

Hele garasjeanlegget er totalskadet etter brannen som kan være påsatt. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no