Bildet er fra fjorårets Trysmes Brygge Sjekterace før alle var kommet på plass. Samme været er bestilt til årets race. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dato for Trysnes Brygge Sjekterace er satt

  Nicolai Prebensen
  31. mai 2020
  18:40
Lørdag 11. juli er datoen for årets sjekterace. Det ble bestemt under et ekstraordinært styremøte avholdt på Trysnes Brygge Restaurant & Bar søndag ettermiddag.

Så fremt ikke pandemien eskalerer igjen ser det ut til at racet kan gå slik det ble gjennomført i 2019. Været er allerede bestilt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


N247 vil gjennom en rekke artikler fremover orientere om programmet og selve racet. Nytt av året er at det i et påmeldingsskjema som i løpet av uken legges ut på nettsiden, vil det også bli mulig å huke av om du har ei sjekte som du ønsker å donere til et veldedig formål. Sjekta må selvsagt flyte, og ha en motor som går.


Sjekta blir auksjonert bort etter at racet er over. I 2019 fikk auksjonen inn 43.000 kroner på en gammel sjekte som ble solgt etter en lang budrunde. Eieren sendte pengene for salget videre til Kreftforeningen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er fra starten av Trysnes Brygge Sjekterace 2019. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Samme tur
Løypa blir den samme som i fjor med start like utenfor Trysnes Brygge, og juryen er klar på at den også i år tar i mot bestikkelser under årets race. De pengene går selvsagt også til et godt formål.

Arrangørene takker for et fantastisk oppmøte i fjor, på kort varsel. Spesielt var Mandals deltagelse stor, noe som vi håper blir en tradisjon. I år ønsker vi også båter fra hele Kristiansand med, og en spesiell invitasjon går til  «Yresokk» (Ytre Randesund Ensylinder - og Kaffedoktorklubb).

N247 kommer tilbake med mer.

Slik håper arrangørene at knatter og holmer vil se ut den 11. juli. Bildet er fra fjorårets race. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no