Eier av Åros Feriesenter, Kristian Herlofsen må vente litt med å åpne bassenget, men årets sesong ser lovende ut. (Arkivbildet er fra en tidligere anledning da daværende næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte feriesenteret). (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Ser ut til å få en veldig god sesong

  Jon Aamodt
  31. mai 2020
  11:38
Åros Feriesenter i Søgne har vært åpent som normalt også etter at koronapandemien rammet Norge. 

- Vi har flere utenlandske gjestearbeidere som gjester, og i perioden med restriksjoner på reiser har de bodd her lenger enn normalt. Overlapping av skiftene grunnet karantenebestemmelser har ført til at gjestearbeidere til det store veiprosjektet og andre i tilsvarende situasjoner bor her også i karantenetiden, sier feriesenterets eier Kristian Herlofsen til N247. 

- Sommeren begynner å fylles
Herlofsen forteller videre at det nå er et enormt påtrykk fra alle som skal feriere i Norge i år. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg tror vi har rundt 50 prosent økning i forhåndsbookingen til nå. Juli begynner å fylles opp, og belegget sprer seg nå også utover i juni og august. Om ikke noe uventet skjer tegner dette til å ble en veldig god sesong ved feriesenteret, sier Herlofsen. 

Smittevern
Samtidig forteller han om ekstra tiltak som er satt inn for å ivareta smittevern. Økt fokus på renhold ved bytte av gjester og desinfeksjon er stikkord i denne sammenheng. 

- Normalt ville vi ha åpnet bassenget nå til pinse, men det må vi drøye litt med. 15. juni er en aktuell dato for åpning, men vi ser at ting endres raskt, og flere ting åpnes. Vi avventer derfor og forholder oss til myndighetenes avgjørelser, og håper vi kan åpne også dette for gjestene snarest, sier Herlofsen. 

Avslutningsvis legger han til at forhåndsbooking gjelder hytter og ferieleiligheter. Feriesenteret tilbyr også plasser til campingvogner og telt, men grunnet mange faste gjester, kan det bli rift om drop-in plasser i en sommer der «alle» skal feriere i hjemlandet. 

Med booking på rundt 50 prosent over fjoråret begynner hytter og ferieleiligheter å fylles opp i høysesongen ved Åros Feriesenter. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no