agderfk.no Til redaksjonen Brokke-Suleskard og Sirdal-Lysebotn åpner fredag kl. 12 Fredag 29. mai kl 12 åpner Agder fylkeskommune fylkesveg 337/987 fra Brokke til Suleskard og fv. 4224 fra Sirdal til Lysebotn. Det er store dimensjoner på brøytekantene langs vegen mellom Sirdal og Lysebotn. (Foto: Fred-Jonny Wikøren)

Brokke-Suleskard og Sirdal-Lysebotn åpner fredag klokken 12.00

  Redaksjonen
  28. mai 2020
  19:45
Fredag 29. mai klokken 12.00 åpner Agder fylkeskommune fylkesveg 337/987 fra Brokke til Suleskard og fv. 4224 fra Sirdal til Lysebotn.

Det har siden 1. mai vært arbeidet med fresing og brøyting av vegene, fra 12. mai på Brokke-Suleskard i verneområdet for villreinstammen i Setesdal vesthei. Fram til den datoen skal det ikke arbeides med brøyting av vegen av hensyn til villreinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Av sikkerhetshensyn får ikke kjøretøy over 15 meter kjøre på vegen, siden den er for smal til at større kjøretøy kan passere hverandre. Vi oppfordrer alle til å avpasse farten etter forholdene. Brøytekantene er 10 meter på det høyeste, og det gjør at sikten framover ikke er den beste, sier seksjonssjef drift Trond Heia i Agder fylkeskommune. 

Han presiserer at det også er forbudt å parkere på møteplasser langs vegen.

Også på vegen mellom Sirdal og Lysebotn har det vært en stor jobb for å få åpnet vegen.

- Mengdene snø og konsistensen på den har gjort at vi åpner vegen litt senere enn vi ellers har pleid, sier byggeleder for Sirdal i Agder fylkeskommune Fred-Jonny Wikøren.

Pressemelding fra Agder fylkeskommune, Jo Vegard Aardal.
Sist oppdatert 28.05.2020 klokken 20:36 av Nicolai Prebensen

– Mengdene snø og konsistensen på den har gjort at vi åpner vegen litt senere enn vi ellers har pleid, sier byggeleder for Sirdal i Agder fylkeskommune Fred-Jonny Wikøren. (Foto: Fred-Jonny Wikøren)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no