Fra 2. juni blir både Anette Trydal og Kristine Randhol å finne på Søgne fotterapi på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

- Øker kapasiteten på Tangvall

  Jon Aamodt
  30. mai 2020
  19:10
- Det er Søgne som gjelder, sa Anette Trydal til N247 da hun på tampen av 2018 startet egen virksomhet og etablerte seg som fotterapeut med eget butikklokale midt i sentrum av Tangvall. 

Allerede tidlig i januar 2019 var Trydal igjen på offensiven da hun oppsummerte sine første måneder på Tangvall. Etterspørselen hadde på kort tid ført til at hun måtte utvide åpningstidene, og hun erklærte at fremtiden så lys ut. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Nå er Søgne-patrioten Trydal igjen på offensiven. Fra 3.juni økes kapasiteten i virksomheten ved at Søgne-jenta Kristine Randhol tiltrer som nyansatt i bedriften. 

Ny ansettelse i juni
- Kristine er utdannet fra samme institusjon som meg og har allerede seks års erfaring i bransjen. Med en ekstra ansatt på plass får vi utvidet kapasiteten betydelig, samtidig får vi begge to anledning til å ta ut ferie og fridager uten at virksomheten må stenges, utdyper Trydal.

Konkret innebærer kapasitetsøkningen at butikken fra juni vil holde åpent fem dager i uka. Samtidig har den også gitt Trydal anledning til å påta seg oppdrag i det nye og moderne kommunale demenstilbudet Strømmehaven. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 
Fra 2. juni økes kapasiteten på Søgne Fotterapi, sier Anette Trydal og Kristine Randhol. (Foto: Jon Aamodt).

- Fra 1. september kommer jeg til å være ved et nye senteret to dager i uka. Med en ekstra person her på Tangvall kan jeg gjøre dette uten at det går ut over virksomheten her, sier Trydal.

Drop-in
Trydal forteller at det spesielt i ferietider er aktuelt å kunne ta imot kunder på kort varsel. Med et stort antall fritidseiendommer i bygda blir det ekstra pågang og ønsker om drop-in. 

- Det vil vi nå få mulighet til, og vi vil legge til rette for å kunne ta imot kunder på drop-in enkelte dager. Det er uansett veldig gøy å kunne ønske velkommen en ny medarbeider og å kunne legge til rette for et enda bedre tilbud til alle hyggelige kunder her fra bygda vår, oppsummerer Trydal. 

- Med to personer på jobb kan vi også tilby drop-in enkelte dager, sier fotterapeutene på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no