vi vet at Kaptein Sabeltann er ekstremt viktig for en stor gruppe av våre gjester. Derfor har vi strukket oss veldig langt for å kunne opprettholde tilbudet, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot i Kristiansand Dyrepark. (Foto: Kristiansand Dyrepark)

Kaptein Sabeltann: Bruker en million kroner på smittevern

  Nicolai Prebensen
  27. mai 2020
  16:46
Dyreparken investerer over en million kroner i smitteverntiltak for at folk også i år kan få oppleve Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga. Færre får sett Kaptein Sabeltann på kveldstid i år, på grunn av smittevernhensyn. Men til gjengjeld settes det opp to show hver kveld.*

Denne sesongen blir det ikke trangt om plassene – men tvert imot luftig mellom hver familiebås, årets show blir nemlig eksklusivt. Amfiet i Kjuttaviga skal deles opp i fire helt separate «teatersaler», eller hovedsoner (med hver sin inngang). Hver hovedsone deles inn i mange små familiebåser. Det vil også være tomt på annenhver benkerad. Det betyr svært begrenset og eksklusiv plass, med god avstand til resten av publikum.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Den opprinnelige forestillingen, Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet, blir utsatt til neste sommer grunnet koronasituasjonen. Men det blir forestilling likevel. Årets nye kveldsopplevelse i Kjuttaviga heter Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt, en miks av fengende godbiter, et musikalsk sjørøvershow med fokus på mange av de best kjente sangene. Alle de sentrale sjørøverne deltar. Vi kommer også til å bli introdusert for en helt ny karakter som vil få en sentral rolle i neste års forestilling.

- I dette helt spesielle året velger vi å presentere noe som er litt annerledes, men likevel helt i Kaptein Sabeltanns ånd, sier opphaver Terje Formoe.

- Musikalsk reise
- Vi presenterer et show der sangene står i fokus. Publikum vil bli med på en musikalsk reise gjennom 30 år med Kongen på Havet. En slags ”sjørøvernes hitparade” med fengende låter på rekke og rad. Alt i en innpakning av skuter, pyro og humor. Dette blir en engangsopplevelse, noe utenom det vanlige. I 2021 er vi tilbake med Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet, legger han til.

- Vi er vant til å ha fulle tribuner hver kveld, med 2.600 gjester i amfiet. Nå reduserer vi til 200 personer i fire separate soner for å være sikker på å få god nok avstand mellom hver familiegruppe. Selv ikke med to forestillinger hver kveld vil vi være i nærheten av normalen, men vi vet at Kaptein Sabeltann er ekstremt viktig for en stor gruppe av våre gjester. Derfor har vi strukket oss veldig langt for å kunne opprettholde tilbudet, sier administrerende direktør i kristiansand Dyrepark, Per Arnstein Aamot.

Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt skal spilles to ganger hver kveld.

Pressemelding fra Kristiansand Dyrepark

- I dette helt spesielle året velger vi å presentere noe som er litt annerledes, men likevel helt i Kaptein Sabeltanns ånd, sier opphaver Terje Formoe. (Foto: Kristiansand Dyrepark)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no