Innsendt
Ida Grødum og Renate Hægeland, her sammen med partikollegene Jack Andersen og Kjetil Aasen under sist valgkamp, ber om fortgang i det svært etterlengtede arbeidet med sportsdekke og ventilasjon i Finslandshallen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Hvor lenge må «toppen av Kristiansand» vente på det de har blitt lovet?

  Jon Aamodt
  15. apr 2020
  10:39
I årsbudsjettet for Songdalen kommune i 2017 ble det vedtatt at vi skulle bytte ut sportsdekke i Finslandshallen. Det som er der idag er fra hallen ble bygget i 1984. Dette var en viktig sak for innbyggerne  i Finsland ettersom at hallen er flittig i bruk og gulvet i dårlig stand og er heller ikke merket opp for håndball til de minste barna. 

Våren 2017 kom det fram at taket og ventilasjonen også trengte utbedring og fornying. Kommunestyret vedtok så i årsbudsjettet for 2018 bytting av tak (1,3 millioner i 2018) og ventilasjon (1,6 millioner i 2020). 

Innlegget fortsetter under annonsen.
Annonse

10. april 2019 etterspør Høyre status på dette arbeidet i et formannskapsmøte. Svaret var da at type dekke ikke enda var avklart. Etter sommerferien i formannskapsmøte 11. september 2019 spør Høyre  igjen om status på arbeidet, og da var det blitt utført en demptest. Så kom vinteren og ved et besøk i hallen kunne man se at arbeidet med taket var i gang. Det var godt for under håndballkampen til Framsteg IL måtte man ved flere anledninger stoppe kampen  for å tørke vann som dryppet ned foran keeperen. 

Nå under «koronatider» er hallene stengt og næringslivet trenger oppdrag. Kan vi nå få satt i gang dette svært etterlengtede arbeidet med sportsdekke og ventilasjon? 

Ida Grødum og Renate Hægeland, Høyre 


- Under en håndballkamp til Framsteg IL måtte man ved flere anledninger stoppe kampen for å tørke vann som dryppet ned foran keeperen, skriver Høyre-politikerne. (Arkivbildet fra hallen er fra et folkemøte i 2016). (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no