- Onsdag starter flytting til nye lokaler midt i gågata, sier Rita Camilla Kristensen som driver Sunkost på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

- Flytter i påskeuka

  Jon Aamodt
  07. apr 2020
  09:02
For snaut tre år siden åpnet Rita Camilla Kristensen nåværende Sunkost på Tangvall etter at en tidligere butikk i samme kjede hadde avviklet noen måneder tidligere. 

- Søgne trenger en helsekostbutikk, sa Kristensen til N247 få dager før åpningen 1. juni 2017. 

Kristensen fortalte den gang at hun alltid har vært interessert i helsekost og naturmedisin. Hun har sin utdannelse i biologi og var da kommet tilbake til Norge etter flere år i USA. Der arbeidet hun blant annet i det amerikanske Mattilsynet. 

- Trenger større plass
- Nå skal det snart skje ting med anleggsvirksomhet like utenfor dørene her, og jeg kunne trenge litt større plass. Så har jeg undersøkt litt og fått gunstige vilkår i det ledige lokalet mellom Nille og Zikkzakk, midt i gågata, sier Kristensen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Hun har såvidt begynt å gjøre klar til å pakke ned hele butikken. Det nye lokalet er straks klart til å bli fylt opp med varer, rekvisita og andre nødvendigheter, og onsdag starter flyttingen for alvor. 

- Jeg åpner i det nye lokalt påskeaften dersom jeg rekker å ha alt klart til da, ellers blir det etter påske, sier hun. 

- Lojale kunder
Kristensen forteller videre om svært lojale kunder som ikke har sviktet selv om vi er inne i en veldig spesiell tid akkurat nå. Mange er kanskje ekstra opptatt av butikkens produkter nå, og selv om det praktiseres strenge smitteverntiltak, er kundene veldig flinke til å følge disse. 

- Fra onsdag er det full fart med flytting, men fra lørdag eller eventuelt tirsdag er vi på plass i nytt lokale, og alle er selvfølgelig hjertelig velkommen innom, avslutter butikkeieren. 

Kristensen åpnet nåværende butikk 1. juni 2017. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no