Steffen Aamodt er prosjektleder i Aamodt VVS og forteller om en tid de skal "stå av". (Foto: Privat)

- Vi hadde et møte hvor permisjoner ble diskutert, den diskusjonen varte i to minutter

  Nicolai Prebensen
  26. mars 2020
  19:32
I følge finn.no er det nå kun to ledige stillinger som rørlegger i hele Agder. Begge stillingene tilhører Aamodt VVS i Søgne.

- Det er riktig. Vi kommer ikke til å permittere. I forrige uke hadde vi et møte hvor dette ble diskutert, den diskusjonen varte i to minutter. Vi har gode ordrereserver og opprettholder full drift fremover. Bedriften har i dag 23 rørleggere i arbeid i tillegg til seks innleide. Vi trenger to nye dyktige formenn på byggeplassene og håper på en god respons på stillingsutlysningene.

Dette sier prosjektleder Steffen Aamodt i selskapet torsdag, og han er ikke redd for å øke bemanningen nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Nei, vi har arbeid langt fremover og er i manko for medarbeidere. Vi har det siste året ansatt åtte rørleggere, og vi har fortsatt behov for flere. Den situasjonen landet er i nå kommer nok til å prege selskaper i lang tid fremover, men vi skal «stå dette av» fordi vi har såpass gode ordrereserver at behovet for nye ansatte er der, fortsetter han.

Aamodt forklarer behovet for nye ansatte med at bedriften tok et strategisk valg i 2017 ved å satse mot prosjektmarkedet.

100 millioner kroner
- Det har ført til arbeid i større prosjekter og gjør oss solide som selskap. Aamodt VVS eier også Bademiljø Rør i Sør i Sørlandsparken, og konsernet som helhet omsetter for i overkant av 100 millioner kroner, sier han.

Han forteller videre at det som per i dag preger selskapet mest er det sosiale aspektet.

Mester
- Vi følger selvsagt alle anbefalinger fra myndighetene, og alle fellessamlinger, møter og lignende er avlyst. Alle i bedriften, med unntak av en butikkansatt, skulle delta på Hovden Tour i år. Dette arrangementet ble jo avlyst, og mange av oss hadde ligget i hardtrening for å slå Fredrik Kjær som vant internkonkurransen soleklart i fjor. Vi får bare finne oss i at han er regjerende mester ett helt år til, avslutter prosjektlederen.
Sist oppdatert 26.03.2020 klokken 22:43 av Jon Aamodt

Gerhard Aamodt t.h.), er daglig leder i Aamodt VVS. mens Svein Erik Aamodt leder bedriften Bademiljø Rør i Sør i Sørlandsparken. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no