Gunnar Engebu har startet en Spleis for å kunne hjelpe medlemmer som kan få problemer med å betale for kontingenter og treningsavgifter når klubben igjen åpner for aktivteter. (Foto: Illustrasjonsfoto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Har opprettet en «kontingent-Spleis»

  Nicolai Prebensen
  22. mars 2020
  18:34
Gunnar Engebu i Søgne Fotballklubb har opprettet en Spleis for klubbens medlemmer som etter en langvarig periode med lavere inntekter vil slite med å betale treningsavgifter og kontingenter når treningene starter opp igjen.

- Vi håper alle støttespillere der ute, blodfans, medlemmer, støttemedlemmer, familie og kjente som har et hjerte for klubben kan hjelpe. Vi har plutselig fått helt stopp på penger inn og trenger dermed litt ekstra støtte fra de som har mulighet. Penger går til de som trenger dette, skriver han på Spleis-siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han skriver videre at Søgne FK vil være i gang med en gang de får lov av myndighetene og det er viktig at klubben har et bra tilbud til alle. 

Permitterte
- Alle ansatte på FFO/akademier og i drift er nå permitterte. Pengene som kommer inn her vil gå til medlemmene som trenger litt støtte slik at vi også kan sikre at alle har mulighet til å være med å spille fotball i Søgne FK når anledningen byr seg igjen, skriver han.

Engebu understreker at det er han som har startet spleisen privat og ikke Søgne FK.

- Jeg har fått ganske mange eposter fra foreldre som er bekymret for økonomien siden mange er permitterte. Flere kommer til å slite etter 20 dager om de må ned i cirka 60 prosents lønn. Pengene som eventuelt kommer inn vil gå uavkortet til formålet, avslutter han.

Gunnar Engebu er nestleder i styret til Søgne FK. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no