Politi, Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder har igangsatt en leteaksjon i Søgne etter en kvinne i 30-årene som er meldt savnet. Rundt klokken 08.30 startet politiet søk med drone etter den savnede kvinnen. (Foto: Roar Tolfsen)

Savnet kvinne ble funnet i Oslo

  Nicolai Prebensen
  20. mars 2020
  07:33
Oppdatert: Politiet sier like etter klokken 11.00 fredag at den savnede kvinnen er funnet i god behold i Oslo. 

- Hun er funnet i god behold i Oslo og blir fremstilt for legevakta der inne etter eget ønske. Vedkommende har tatt seg inn til Oslo på egenhånd, og politiet har kontroll på henne. Vi avslutter her nå, sier politiets innsatsleder, Joakim Jaabæk til N247.

Tidligere fredag: 
Politiet og Røde Kors Hjelpekorps søker etter en kvinne i 30-årene som er meldt savnet tidlig fredag morgen.

Kvinnen er rundt 30 år, har halvlangt brunt hår og er iført sort brun jakke og sorte bukser. Hun bar også muligens på en bag. Sist sett i området Åros camping rundt klokken 17.00 torsdag ettermiddag. skriver politiet på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søk foregår i området i og rundt Åros feriesenter. Politiet ønsker tips om observasjoner på telefon 02800.

Aksjonsleder Thomas Dønnestad i Røde Kors Hjelpekorps sier til N247 at de har rundt ti mannskaper i leteaksjonen og vil trappe opp ut over morgenen. I tillegg deltar flere hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder og flere politipatruljer. 

Kvinnen ble meldt savnet sent torsdag kveld.

Bekjent
Politiets innsatsleder, Sveinung Alsaker sier til N247 fredag formiddag at kvinnen ble meldt savnet av en bekjent hun var sammen med på stedet.

- Kvinnen er ikke norsk og det er ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen. Vi er i ferd med å bytte ut de mannskapene som har vært ute i natt og søkene fortsetter for fullt, sier han.

Rundt klokken 08.30 startet en kriminalteknikker søk etter kvinnen med drone.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Politiets Tor Kallhovd og Christian Ekra bidrar med så søke etter kvinnen med drone. (Foto: Roar Tolfsen).

Etterretning
Innsatsleder Joakim Jaabæk sier at politiet jobber med etterretning og søk samtidig.

- Vi har et punkt her i Søgne hvor hun har vært og avhører vitner ut i fra de opplysningene. Vi kan ikke på det nåværende tidspunktet si noe om hvor hun skulle i går kveld. Pårørende ivaretas av politiet, sier han.

I følge N247s reportere på stedet søkes det i et stort område rundt feriesenteret. Det har også vært mannskaper i Høllen for å lete etter kvinnen.
Sist oppdatert 20.03.2020 klokken 12:31 av Nicolai Prebensen

Nye mannskaper fra Røde Korps Hjelpekorps er på plass på Åros feriesenter. (Foto: Roar Tolfsen)

Politiets innsattslede Joakim Jaabæk og aksjonsleder Thomas Dønnestad i Røde Kors Hjelpekorps på Åros feriesenter fredag formiddag. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no