Camilla Tolfsen på Elma Manufaktur og Trikotasje har opplevd en kraftig salgsøkning på garn- og strikketøy i butikken sin på Lunde i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Folk må jo ha noe å gjøre

  Nicolai Prebensen
  18. mars 2020
  15:50
Camilla Tolfsen på Elma Trikotasje og Manufaktur har opplevd en stor økning av handlende i butikken på Lunde. 

- Folk må jo ha noe å gjøre, og da er jo håndarbeide en syssel som kan være fornuftig, sier hun til N247 onsdag.

Hun har opplevd en sterkt økende handel på garn og sysaker og sier at det ikke er snakk om å stenge av eller korte ned på åpningstidene med det første.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Fredag og frem til  dag har omsetningen økt stort på disse varene, og jeg vil være her så lenge det er mulig. Kundene viser stor forsiktighet og vipser gjerne på forhånd slik at jeg kan sette varene på trappa når de kommer. Mange ringer og bestiller varer, og handler de for over 300 kroner leverer jeg også etter stengetid, sier hun videre.

Åpent fremover
Tolfsen forteller videre at hun er fast bestemt på å hold butikken åpen fremover.

- Sitter jeg hjemme får jeg jo ikke solgt noe. Derfor er det bedre å holde hjulene igang, i stedet for å sitte og tvinne tommeltotter et annet sted. Kundene må bare ringe oss, så er vi behjelpelige med alt det skulle være innenfor vårt sortiment, avslutter hun.

Også Habitten på Tangvall har tatt grep og tilbyr privat shopping. 

Privat
- Det betyr at kunder kan ta kontakt med oss på mange plattformer eller telefon, så møter vi opp før eller etter stengetid og hjelper kundene med eventuelle handler. Det vil kun være én person fra oss i butikken, sier Lars-Inge Holst-Try til N247 onsdag ettermiddag.

Hilde Roland på Habitten klær tilbyr lukkede "visninger" i klesbutikken på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no