Administrerende banksjef Vidar Skaaland i Søgne og Greipstad Sparebank anmoder kundene til å kontakt med banken via telefon, epost eller Skype. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Stenger for fysisk oppmøte

  Nicolai Prebensen
  13. mars 2020
  11:30
Søgne og Greipstad Sparebank har stengt dørene for fysisk oppmøte. Det opplyser administrerende banksjef Vidar Skaaland fredag formiddag.

- Vi er det som kalles en finanskritisk institusjon og følger de nasjonale retningslinjene som er gitt. Med mindre det er tvingende nødvendig tar vi ikke i mot besøk, men alle våre kunder kan ringe oss, sende epost eller ta kontakt via Skype, sier Skaaland.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han sier videre at banken har tatt interne grep for å holde folk friske, og de ansatte er fordelt på kontorene på Nodeland og på Tangvall. 

- Noen ansatte arbeider også fra hjemmekontor, og vi skal holde banken åpen gjennom disse tidene vi nå er inne i, fortsetter han.

Når det gjelder tiden fremover er banken forberedt på at mange kan få det tøft.

- Også når dagene er grå
- Vi vil være her for både næringslivet og privatkundene. Vi skal være en bank også når dagene er grå, og allerede nå har Norges Bank satt ned styringsrenten. Signalene fra sentralt hold er at Norges Bank åpner pengesekken, og de strenge krav som er satt for å få lån lempes på etterhvert, avslutter han.

Også Sparebanken Sørs lokaler på Tangvall har innskrenket fysiske besøk til sine lokaler.

- Vi vil som vanlig være behjelpelig på de måter vi kan, men akkurat nå anmoder vi om at alle benytter epost eller telefon. Vi tar vårt samfunnsansvar og håper alt går greit. Er det spesielle situasjoner der papirer må signeres, så ordner vi selvsagt dette, sier Liv Marit Wilhelmsen, banksjef i Sparebanken Sør, til N247.

Plakaten som står utenfor Søgne og Greipstad Sparebanks lokaler på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no