Helsestasjons- og jordmortjenestene flyttes til Helsehuset på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Flytter Helsestasjons- og jordmortjenestene fra Nodeland til Tangvall

  Jon Aamodt
  12. mars 2020
  17:14
- Helsestasjons- og jordmortjenestene flyttes til Helsehuset på Tangvall fra fredag 13.3.2020. Disse tjenestene har siden begynnelsen av februar hatt tilhold i midlertidige lokaler mens det gamle rådhuset på Nodeland tilpasses til slik bruk. I dugnaden  for å unngå spredning av koronaviruset er de midlertidige lokalene ikke egnet å levere tjenester fra, sier kommunalsjef barn og familie, Jon Wergeland til N247 torsdag ettermiddag.  

Artikkelen forsetter under annonsen. 
Annonse

De som har avtaler med helsesykepleier og jordmor i Songdalen må derfor møte på Helsehuset på Tangvall. Avtaler gjort med helsestasjonen i Søgne, møter i  henhold til avtale.

Benytter alternativer til fysiske møter
- Barn og familietjenestene vil de kommende ukene i langt større grad benytte telefon og videoutstyr i situasjoner som ikke være et fysisk møte. Det er viktig for oss at innbyggere som har sykdomstegn som hoste, feber, luftveisinfeksjoner  eller hodeverk ikke kommer til helsestasjonen, selv om de har avtale. De som har tegn på sykdom, må ta nødvendige avklaringer per telefon, understreker Wergeland. 

- De som har tegn på sykdom, må ta nødvendige avklaringer per telefon, sier kommunalsjef Jon Wergeland. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no