Varaordfører Erik Rostoft (TVP) er invitert av initiativtakerne for å informere om opprettelse av bydelsråd. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

- Håper vi ser god oppslutning også i Songdalen

  Jon Aamodt
  26. feb 2020
  11:10
Torsdag klokken 18.00 er det innbyggerne i tidligere Songdalen kommune som skal komme sammen med tanke på å få i gang et eget lokalt bydelsråd. På Tangvall samlet tilsvarende møte rundt 30 interesserte tirsdag, de fleste fra velforeninger, men også andre frivillige som brenner for lokale saker var møtt frem. 

- Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra lokale folk som er interessert, og vi håper at det også på Nodeland vil være god oppslutning torsdag kveld, sier bystyrerepresentant Reidar Heivoll (Sp), en av initiativtakerne til samlingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Som på Tangvall tirsdag har også initiativtakerne på Nodeland fått med seg varaordfører Erik Rostoft (TVP) som vil informere de fremmøtte om viktige momenter når et bydelsråd skal etableres. 

«Toppen av Kristiansand»
Heivoll (bildet) nevner videre at innbyggerne øverst i den tidligere kommunen allerede har etablert et nettverk, kjent som «Toppen av Kristiansand». 

- Om dette nettverket ønsker å fremstå som et eget bydelsråd eller være en del av et felles bydelsråd med Nodeland vet jeg ikke nå, men jeg tenker at det uansett vil være nyttig for dette nettverket å få del i den informasjonen som blir gitt i møtet torsdag og oppfordrer derfor til å delta i rådhuset på Nodeland, tilføyer Heivoll. 


Møtet i Songdalen er torsdag klokken 18.00 i rådhuset på Nodeland. (Foto: @2r_marius)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no