Nødetatene har rykket ut til Rismyrveien etter melding om brann i bygning. (Foto: Roar Tolfsen)

Brannvesenet fryktet spredning under brann i garasje i Rismyrveien

  Jon Aamodt
  22. feb 2020
  18:05
Nødetatene har rykket ut til Rismyrveien i Songdalen etter melding om bygningsbrann. Brannvesenet er fremme på stedet og melder at det er brann i en garasje. 

110-sentralen og politiets operasjonssentral meldte om hendelsen like før klokken 18.00 lørdag. 

I følge meldingene brenner det godt, og det er det fare for spredning til andre bygninger. Det skal ikke være personer i bygningen som brenner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse

Ikke lenger spredningsfare
Klokken 18.10 melder politiets operasjonssentral at brannvesenet har kontroll på brannen, og det er ikke lenger fare for spredning til andre bygninger.

-  Brannen har trolig startet i en hagestue som ligger inntil garasjen. Det var mye flammer da vi ankom stedet, men huseier hadde selv startet å spyle med en slange, og vi fikk ganske raskt situasjonen under kontroll, sier utrykningsleder i KBR Søgne og Songdalen Stian Moy Holmesland til N247s reporter. 

En motorsykkel og en tralle med gassflasker hadde huseier selv fått fjernet fra brannstedet, og det var ikke fare for noen eksplosjoner fra disse, ifølge utrykningslederen. 


Sist oppdatert 23.02.2020 klokken 10:30 av Nicolai Prebensen

Det var en stund fare for spredning til andre bygninger, men like etter klokken 18.00 hadde brannvesenets mannskaper kontroll på situasjonen. (Foto: Roar Tolfsen)

Utrykningsleder fra KBR Søgne og Songdalen, Stian Moy Holmesland. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no