Idrettssjef Terje Abrahamsen (f.v.), Odd-Arne Rasmussen, Ragnhild Kvarenes Eggen og Lisan Gjendem utgjør serviceteamet i Kristiansand kommunes idrettsenhet. (Foto: Svein Tybakken)

Idrettens serviceteam – klar til å hjelpe

  Jon Aamodt
  13. feb 2020
  12:09
For å yte best mulig service til idretten i Kristiansand, har kommunen opprettet et serviceteam som blant annet jobber for at utlån av idrettsanlegg og tildeling av treningstider skal bli best mulig.

Idrettens serviceteam er kommunens kontaktpunkt for alt som har med idrettsrelaterte spørsmål å gjøre. Er det feil og mangler på våre anlegg, er det idrettens serviceteam våre brukere skal henvende seg til. Det samme gjelder spørsmål om å låne en hall, bane eller stadion.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Skal gjøre vårt ypperste
- Idrettsenhetens mål er at befolkningen får gode opplevelser og oppnår bedre helse, trivsel og livskvalitet gjennom godt tilrettelagte idretts- og aktivitetsanlegg. Idrettens serviceteam vil derfor hjelpe og besvare alle henvendelser så godt det lar seg gjøre. Om det er noe vi ikke kan svare på umiddelbart, skal vi gjøre vårt ypperste for å finne svaret og hjelpe våre innbyggere, sier Odd-Arne Rasmussen, konsulent i idrettsenheten.

- Vi skal være her for idretten, som i Kristiansand hovedsakelig drives på frivillig basis. Det er derfor viktig at vi er tilgjengelig for våre brukere. Administrasjonen i idrettsenheten holder til i 1. etasje i Tollbodgata 22, vis a vis Rådhuskvartalet. Her kan folk komme innom om det er noe de lurer på. De kan også sende oss e-post. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig utenom normal arbeidstid. Hver dag fra klokka 07.00 til 23.00 kan vi nås på telefon 954 03 838. Vi har også opprettet en egen Facebook-side som heter Idrett i Kristiansand kommune.  Der legger vi ut nyheter og annen nyttig informasjon, sier idrettssjef Terje Abrahamsen.

Meld fra og følg oss på Facebook
Abrahamsen håper mange vil like og følge Facebook-siden Idrett i Kristiansand kommune. Han oppfordrer også alle som finner feil og mangler på idrettsanleggene om å melde fra.

- Dette kan enkelt gjøres ved å gå inn på kristiansand.kommune.no og klikke på Meld fra og velg idrett. Vi trenger din hjelp til å nå vårt mål og visjon om å bli verdens sprekeste by, sier Terje Abrahamsen.

Saken er publisert på kristiansand.kommune.no.

Feil og mangler ved anlegg skal meldes til serviceteamet som kan nåes på telefon fra klokken 07.00-23.00. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Serviceteamet skal blant annet jobbe for at utlån av idrettsanlegg og tildeling av treningstider skal bli best mulig. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no