Den gamle kommunestyresalen på Tangvall ble fylt opp til det første dialogmøtet mellom formannskapet i Kristiansand kommune og innbyggerne i den nye kommunen onsdag morgen. (Foto: Jon Aamodt)

Fullt hus på dialogmøte

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2020
  09:23
Den gamle kommunestyresalen på rådhuset på Tangvall er fylt av innbyggere i det første dialogmøte hvor formannskapet i Kristiansand har invitert til dialogmøte med innbyggerne i den nye kommunen.

Dette møtet er det første av i alt 16 hvor utvalgte medlemmer i formannskapet møter innbyggerne ansikt til ansikt i hver av de 16 bydelene den nye storkommunen har.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Til dette møtet inviteres lag, foreninger og enkeltpersoner. Vi har valgt ut seks representanter fra forskjellige organisasjoner og lag som får fem minutter hver til å fortelle hvordan det er å bo og leve i Søgne, hva folk er opptatt av og hvilke aktiviteter som foregår i nærområdet. Det vil bli anledning til en åpen dialog mellom deltakere og politikerne, og det blir anledning til å stille spørsmål og kommentere. Hensikten med møtet er at våre folkevalgte skal ha et bedre grunnlag for å fatte beslutninger når de får saker til behandling som angår Søgne, sa ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) i denne saken for en tid tilbake.

Referat fra møtet kommer senere.

Ida Grødum (H) fra Songdalen og Terje Ø. Pettersen (H) fra Søgne er begge formannskapsmedlemmer i Kristiansand kommune. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no