Roger Aamodt overtok de gamle kafé-lokalene på Linnegrøvann for ett år siden. Nå har selskapene hans flyttet inn. (Foto: Nicolai Prebensen)

Slik ble gamle Gunders Kafé

  Nicolai Prebensen
  12. feb 2020
  13:40
For ganske nøyaktig ett år siden kjøpte Roger Aamodt de gamle lokalene til Gunders Kafé på Linnegrøvan. Det samme året har gått til oppussing av lokalene. Nylig flyttet Roger Aamodt Eiendom og Roger Aamodt Bygg inn i bygningen.

- Vi har bygget for fremtiden, sier Roger Aamodt til N247.


Langsiktig
Lokalene har flere kontorer og møterom enn selskapene i realiteten har bruk for, men Aamodt tenker langsiktig og har også bygget opp en administrasjon som er litt for stor i forhold til prosjekter og medarbeidere i selskapene i dag. Han er svært opptatt av at han skal levere en «helt ferdig pakke» for boligkjøpere og også være tilgjengelig for kunder og ansatte til enhver tid.

- Vi er seks medarbeidere i administrasjonen, 15 fast ansatte ute, og konstant 10 innleide som også jobber ute. Vi har planer om å utvide, og derfor har vi tatt de valgene vi har med hensyn til lokaler og administrasjon. Vi skal til enhver tid kunne svare på alle spørsmål, både fra kundene våre og fra de ansatte, sier Aamodt som selv er daglig leder i begge selskapene.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Kafélager og kontor har blitt til spiserom og et stort møterom. Foto: Nicolai Prebensen.

Akkurat nå har selskapene flere store prosjekter under arbeid. For tiden bygger selskapet 48 leiligheter på Kongsgård Park i samarbeid med Mur i Sør. På Drangsvann i Kristiansand bygges 20 boenheter, flere er solgt og er under oppføring. På Hellemyr vest er 12 leiligheter under bygging, på Lumber er seks leiligheter på gang, og i 2019 ble det også skrevet kontrakt og solgt fem boliger på Nordalsheia i Søgne.

I 2019 overleverte Roger Aamodt Eiendom rundt 25 leiligheter eller boliger til nye kjøpere.

1994
- Det startet i 2012 da Vidar (Aamodt, red.anm.) gikk ut av selskapet etter at vi hadde drevet sammen siden 1994. Da var vi fem mann. Nå er vi 31, inkludert innleide, og vi har stor tro på fremtiden. Jeg satser mye på områdene i sentrale deler av Kristiansand, men jobber også mye med nye prosjekter i Søgne. Jeg har klokkertro på optimismen her i bygda med ny vei om to år. Åtte minutter fra sentrum av Kristiansand og hit når veien står ferdig er jo ingenting, fortsetter Aamodt som sier videre at ombyggingen av de gamle kafé-bygget var en stor investering.

(Bildet over: Gunnar Sagen, tidligere eier av lokalene Roger Aamodt og de ansatte nå driver to selskaper fra).

Aamodt legger til at gjør han og hans medarbeidere en god nok jobb i alle ledd vil etterspørselen vokse, og selskapene får en mulighet til å utvikle seg videre.

- Det tok tid og vi har brukt mye penger på ombyggingen. Arbeidet er delvis utført av innleide selskaper, og hele bygget er renovert fra bunnen av. Nå fremstår bygget nesten som nytt og er satt i stand for både oss ansatte og våre kunder, både eksisterende og nye, avslutter han.
Sist oppdatert 12.02.2020 klokken 14:14 av Jon Aamodt

Der kafeen var i 1. etasje har nå fått en skikkelig ansiktsløftning. (Foto: Nicolai Prebensen)

Slik har selskapslokalet i Gunders Kafé i 2. etasje blitt etter at renoveringen var gjennomført. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no