Linnea, Cornelius, Theodor og Johannes er, blant mange andre, gode ambassadører for Søgne. (Foto: Kjell Gunnar Ytre-Eide)

«Gode volleyball-ambassadører fra Søgne»

  Redaksjonen
  10. feb 2020
  22:59
Av Olav Eieland og Kjell Gunnar Ytre-Eide (foto)

Det gror bra i volleyballmiljøet for tiden, det er såvidt vi klarer å finne plass på de tre innebanene i Nygårdshallen. Når det nå bygges nytt skolesenter på Tangvall, håper vi også å få videreført de fire sandbanene vi har der, og helst få bygget to til.

Vi har store barne- og ungdomspartier nå med 10-12 barn i barneskolealder og 20+ VGS/voksne hvorav 10-12 nettopp har startet så det er bratte læringskurver. Også for voksne, som må være lagledere i tillegg til å dømme, men volleyballfamilen er inkluderende og snille så det blir gode opplevelser for alle-

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Søndag var det Kristinsand Volley som arrangerte og vi stilte med tre lag. Linnea og Cornelius er rutinerte nivå fire spillere, altså spiller de vanlig volleyball uten holdinger.
Theodor/Johannes har nettopp startet med volleyball, men med gode idrettsferdigheter fra fotball har de tatt syvmils steg i volleyballteknikk, og stiller i nivå fire i sin første turnering.

Holdinger
Ingvild/Olivia spiller nivå en til to, det vil si at de har to holdinger. Det er veldig gøy, for selv nivå fire-lag sliter med å vinne over jentene som kan ligge sidelengs i rene keeper-redninger.

Det ble spilt 38 kamper mot lag fra Kristiansand, Lauvåsen, Farsund og Vegårdshei. Alle spillere og voksne var veldig fornøyde med dagen, og vi ledere er veldig fornøyde med at ungene i vår klubb fremstår som ekstremt gode ambassadører for bygda vår og idretten vår.

Olivia og Ingvild er også flotte Søgne og volleyball-ambassadører. (Foto: Kjell Gunnar Ytre-Eide)

Cornelius med fingerslag ferdigheter. (Foto: Kjell Gunnar Ytre-Eide)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no