Høllen futsals spillere berget seriemesterskapet i 1. divisjon avdeling Agder med ett måls margin lørdag ettermiddag. Nå venter playoff for opprykk til eliteserien. (Foto: Privat)

Høllen Futsal sikret seriemesterskapet med ett måls margin

  Redaksjonen
  08. feb 2020
  19:17
Av Jarle Rogstad, Høllen FK/futsal

Før siste runde i seriespillet på Ulefoss var det helt åpent, Høllen, Klyve og Ulefoss kunne alle tre stikke av med seieren i 1. div Futsal avdeling Agder/Telemark lørdag.

Høllen gjorde jobben i første kamp og vant 5-2 mot Larvik Turn futsal. Det var en kontrollert seier og alt handlet om å komme igang før seriefinalen mot Ulefoss i kamp nummer to.

I forkant av denne kampen var forutsetningene klare. Både Høllen og Ulefoss måtte vinne for å ta seriegullet, Høllen hadde dog ikke alt i sine hender da vi var avhengig av at Klyve ikke slo Fyresdal med for mange mål siste kamp siden det da ville bli likt på poeng og målforskjell ville bli avgjørende.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kampen mot Ulefoss ble en jevn og spennene affære som Høllen gikk seirende ut av 2-1. Da gjenstod bare én kamp, Klyve - Fyresdal. Der var vi avhengig av at Klyve ikke vant med mer enn 10 mål.

Blomster
Klyve vant som forventet mot Fyresdal, men de manglet ett mål for å gå forbi oss på målforskjell, kampen endte 11-1 og redningsmannen som ordnet seriegullet for Høllen heter Jens Tønnesen Jærnes, da han scoret målet for Fyresdal. Blomster er på vei.

Nå venter playoff i Oslo 27-29 mars, der skal vi gjøre alt vi kan for å sikre sesongens store mål, opprykk til eliteserien.

Tabellen etter sesongavslutningen på Ulefoss lørdag ettermiddag. (Foto: Skjermdump)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no