Rundt 40 håndverkere var fredag samlet på Restaurant Skrubbsulten til kranselag for Tangvall Park som nå er under tak. (Foto: Jon Aamodt)

- Vi er stolte av Søgne

  Jon Aamodt
  07. feb 2020
  21:02
Nærings- og leilighetskomplekset Tangvall Park i Søgne er nå under tak. Dette ble markert med kranselang for rundt 40 håndverkere på Restaurant Skrubbsulten på Tangvall fredag kveld. 

Tom Arne Aamodt fra Murisør Eiendom, som sammen med Aamodt Hus og Yngvar Aamodt AS står bak utbyggingen gjennom selskapet Klepland AS, ønsket velkommen og konstaterte at bygget nå er tett.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Ferdig i september
Tangvall Park bygges på fire tomter som utbyggerne ervervet i 2014. Etter om lag to år med reguleringsarbeid og ytterligere en periode med tegning og planlegging, ble detaljregulering for området godkjent av Søgne kommune i 2018. Samme sommer startet riving av eksisterende bygg på tomtene, og like etter startet selve byggearbeidene. 

- Ferdigstillelse av bygget blir i september i år, fortalte Aamodt som takket alle fra læregutt og hjelperarbeidere til byggeledere og offentlige aktører for den gode innsatsen som er lagt ned i prosjektet.

- 31 leiligheter er nå solgt til kjøpere fra hele Sørlandet. Vi er stolte av Søgne, og vi syntes det er stas å utvikle denne bydelen videre, avsluttet han før middag ble servert. 
Sist oppdatert 08.02.2020 klokken 07:50 av Nicolai Prebensen

Tangvall Park er nå under tak, og dette ble markert med kranselang fredag kveld. (Foto: Folk/Kleplandsveien AS)

Tom Arne Aamodt fra Murisør Eiendom og Vidar Aamodt fra Aamodt Hus, to av selskapene som står bak utbyggingsprosjektet i Kleplandsveien. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no