Keeper Jonathan har full kontroll på corneren når Lunde I spiller mot Lunde II. (Foto: Nicolai Prebensen)

300 spillere i interncup i Nygårdshallen

  Nicolai Prebensen
  26. jan 2020
  13:39
- Vi har rundt 300 spillere, fordelt på 39 lag, tre av dem fra Greipstad, i Søgne og Greipstad Sparebanks Cup i helgen. Dette er en interncup i Søgne FK som er arrangert mange ganger. Hvor mange har jeg ikke anelse om, sier arrangementsansvarlig Gunnar Engebu til N247 søndag ettermiddag.

Gjennom hele helgen har det blitt arrangert ni minutters kamper hvor ingen vinner og ingen taper, alle spiller like mange kamper.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Dette er kun for moro, er sosialt og alle får sine velfortjente medaljer. Vi serverer mat basert på «Eat Move Sleep» prinsippet og det har vært fullt av voksne og barn her gjennom hele helgen, fortsetter han.

Engebu sier videre at det gjennom forrige uke har vært arrangert dommerkurs for spillere fra 12 år og oppover og hele 27 ungdommer har deltatt.

- Disse får prøve seg som dommere gjennom helgen, og vi kan bruke dem som dommere i de yngre klassene gjennom sommersesongen, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Kampen mellom Langenes og Nygård er ferdigspilt og da skal det takkes for kamp. (Foto: Nicolai Prebensen).

To av de nyutdannede rekrutteringsdommerne er 13-åringene Sverre Alfredsen og Tom Fredrik Aamodt.

- Vi synes det er kjempegøy å kunne litt om dette. Å dømme kamper er kjempekult og i tillegg kan vi tjene litt penger på dømmingen når utendørssesongen starter. Denne helga får vi ingenting, bare litt erfaring, er de to skjønt enige om.

Intern turneringen avslutter søndag ettermiddag.
Sist oppdatert 26.01.2020 klokken 13:43 av Nicolai Prebensen

Arrangementsansvarlig i Søgne FK, Gunnar Engebu sammen med to av de nyutdannede rekrutteringsdommerne, Tom Fredrik Aamodt og Sverre Alfredsen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Ingenting å si på innsatsen til Lunde I og Lunde II-spillerne. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no