Søgne-herrene gikk på et sjeldent tap: - Vår egen skyld

Publisert
Søgne HK - KSI 22-23, (11-14), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen i Søgne.
Søgne HKs herrer tapte 4. divisjonsoppgjøret mot KSI (Kristiansand Studentidrettslag) hjemme i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. Kun i en kort periode lå Søgne i teten, ut over det lå gjestene i front i nesten to fulle omganger.
Det ble en fysisk hard kamp, uten at det ble ufint, og KSI gjorde seg fortjent til de to poengene som ble delt ut lørdag. Laget topper nå tabellen med 20 poeng og 12 spilte kamper. Søgne innehar 3. plassen med samme antall spilte kamper og 18 poeng.

- Dette fikset vi selv. Det er vår egen feil at vi tapte, sier trener Jørn-Asle Hersvik til N247 ved kampslutt.
Han sier videre at beskjedene fra benken under kampen og i pausen var for døve ører.

- Hodeløst
- Ingenting av det som ble sagt ble fulgt, selv om spillerne var enig. Vi kunne glatt ha tatt med oss i alle fall ett poeng, men med 30 sekunder igjen av kampen og gjestene i angrep blåser dommeren mot oss hele tre ganger. Det var riktige dommeravgjørelser, men hodeløst av oss. Vi skal heller slippe dem gjennom for å satse på keeperen vår. Det gir oss i alle fall en mulighet til å utlikne, fortsetter han.
Søgnes toppscorer var Morten Lossius, mens Oliver Kreppen scoret fire. På bortelagets lag var Fredrik Hølland spilleren som scoret mest med åtte fulltreffere.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Denne KSI-spilleren fikk fingeren ut av ledd under kampen i Tinntjønnhallen lørdag. Lege og spiller på Søgne HK, Morten Lossius (bak) gjorde jobben med å få fingeren på plass igjen. (Foto: Nicolai Prebensen).
Allerede søndag får Søgne-herrene muligheten til «å reise kjerringa» i lokaloppgjøret mot Greipstad i Nodelandshallen klokken 19.00. Greipstad spilte også kamp lørdag og tapte bortekampen mot Otra 31-28.
- Jeg håper at vi er mer med i den kampen, avslutter Hersvik.
Sist oppdatert 25.01.2020 klokken 18:07 av Nicolai Prebensen
Jonas Eikås prøver å bryte gjennom KSI-forsvaret. Søgnes mestscorende spiller, Morten Lossius til høyre. (Foto: Nicolai Prebensen)
KSI-forsvaret stod tett og godt gjennom hele kampen, noe Jan Lia Eikaas fikk erfare i dette angrepet. (Foto: Nicolai Prebensen)