Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: Mange personer bortvist fra sentrum av Kristiansand

  Nicolai Prebensen
  25. jan 2020
  19:00
Det har vært en urolig natt i distriktet, men ingen hendelser er registrert i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy.

Kristiansand klokken 01.18: Melding fra utested at de har problemer med en dame som har slått en vakt. Politiet til stedet. Personen nekter å oppgi personalia. Innbringes til arresten.

Anmeldes for å forulempe polititjenestemenn og for å nekte og oppgi personalia til politiet.

Kristiansand klokken 04.24: Et vitne observerte en person som stjal en sykkel i krysset Elvegata/Henrik Wergelandsgate. Vitnet ga en god beskrivelse og retning vedksyklet syklet. Personen stoppet av politiet og erkjente forholdet. Opprettet sak og sykkel satt tilbake på plass.

Kristiansand klokken 02.32: Melding om flere personer som slåss i Markensgt/Kongensgt. Politiet på stedet og har kontroll. To personer bortvist fra sentrum. En person etterkommer ikke pålegget og blir innbrakt til arrest og anmeldt for forholdet.

Kristiansand klokken 01.18: Melding fra utested at de har problemer med en dame som har slått en vakt. Politiet til stedet. Personen nekter å oppgi personalia. Innbringes til arresten. Vedkommende anmeldes for å forulempe polititjenestemenn og for å nekte og oppgi personalia til politiet.

En rekke andre personer ble i løpet av natten bortvist fra sentrum for ikke å kunne oppføre seg og var til sjenanse for andre. Noen ble også innbragt til arresten for samme forhold

Farsund klokken 03.29: En person vimset rundt i vegen og var til fare for seg selv. Da politiet ba ham flytte seg fra vegbanen framsatte han trusler og ville sloss med og slo etter politiet. Anmeldes for å ha forulempet politiet.

Fredag
Mandal, E39 v/Døle bro: Politiet melder klokken 17.05 om brann i en bil. Bilen er overtent og ingen personer er skadet. 

- Bilen står utenfor kjørebanen. Politi og brann på vei til stedet, skriver operasjonslederen på Twitter.
Sist oppdatert 26.01.2020 klokken 09:33 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for distriktet i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no