Personbilen har truffet et skilt som står på rabatten inn på Sangvikveien. (Foto: Jon Aamodt)

Politiet anmelder sjåfør som stakk av etter trafikkuhell

  Nicolai Prebensen, Jon Aamodt
  21. jan 2020
  20:43
Politiet melder klokken 20.19 tirsdag kveld at de søker etter en sjåfør av en bil som har kjørt ned et skilt i den nederste rundkjøringen på Hølleveien i Søgne. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Politiet observerte en bil som kjørte ned et skilt i rundkjøringen. Fører av bilen stakk til fots fra stedet. Politiet har kontroll på to passasjerer, og søker i området etter fører av bilen, skriver politiet på Twitter.

N247s reporter på stedet sier at det ser ut som om at bilen har vært på vei til Sangvik og har truffet rabatten og skiltet. Det er tre politipatruljer på stedet.

Han sier videre at det søkes i området med hund. 

Politiets operasjonsleder Arve Myklebust sier til N247 at en patrulje så bilen og snudde for å kontrollere den. 

- Det er naturlig å sette på blålysene når en bil skal stoppes. Jeg kjenner ikke alle detaljene, men det har aldri vært snakk om noen politijakt. Vi søker fortsatt etter en person i området, sier han.

Fører og passasjer anmeldes
Like etter klokken 22.00 opplyser politiets operasjonsleder at søket med hund ikke har ført fram, og at fører av bilen ikke er funnet. Politiet mener likevel at de kjenner identiteten til fører. Føreren vil bli anmeldt, det gjelder også passasjer som anmeldes for å ha overlatt bilen til en person som ikke fyller vilkårene for å kjøre bil. 


Sist oppdatert 21.01.2020 klokken 22:19 av Jon Aamodt

Politiet skriver på Twitter at de har kontroll på to personer og søker i området etter fører av bilen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no