En person er kjørt med ambulanse til sykehus etter sammenstøt mellom bil og syklist i Søgne søndag. Ingen av bilene på bildet er involvert i ulykken. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det går etter forholdene bra

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  19. jan 2020
  20:58
Oppdatert: N247 har vært i kontakt med familien til den 87 år gamle mannen som søndag var involvert i en trafikkulykke på Eikeveien søndag ettermiddag.

- Han er fraktet med luftambulanse til Ullevål i Oslo, og der får vi i kveld beskjed om at skadene er forholdsvis små. Vi har også vært i kontakt med sjåføren av bilen som han kolliderte med og vi skal treffes i morgen for en prat. Han tar dette tungt, men slik vi ser det er dette et uhell hvor ingen skal lastes, sier sønnen til N247 søndag kveld.

Tidligere
En person er påkjørt i Eikeveien i Søgne. Politi og KBR Søgne og Songdalen har rykket ut til stedet melder Agder politidistrikt og 110-sentralen søndag klokken 12.45. 

Vitner på stedet sier til N247s reporter at hendelsen skal ha skjedd da en syklist traff en personbil som rygget ut på veien fra en gårdsplass. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Politibetjent Erik Lunde sier til N247s reporter at det er en eldre mann som har syklet og har hatt et sammenstøt med bil som rygget ut fra et gårdstun. 

- Mannen er kjørt med ambulanse til sykehus, og skadeomfang er så langt ikke kjent, sier Lund. 

Eikeveien var stengt en periode etter ulykken, men er nå åpen for ordinær trafikk. 

Klokken 14.04 melder politiet at de er ferdige på stedet. Bilfører har fått beslaglagt førerkortet og politiet oppretter sak på forholdet.
Sist oppdatert 19.01.2020 klokken 21:18 av Nicolai Prebensen

Ambulansepersonell og mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen i arbeid på ulykkesstedet søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)

En eldre mann er kjørt til sykehus med ambulanse etter et sammenstøt med en personbil søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no