Ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) inviterer sammen med formannskapet i Kristiansand til dialogmøte med innbyggerne. Første møte holdes 12. februar i rådhuset på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Inviterer til møte med ordfører og politikere i formannskapet

  Jon Aamodt
  10. feb 2020
  14:44
Som tidligere omtalt i N247 skal formannskapet i Kristiansand i løpet av 2020 avholde 16 møter i bydelene i den nye storkommunen. 12. februar inviterer politikerne til dialogmøte på Tangvall, og da skal etter planen hele formannskapet inkludert ordfører være til stede når møtet avholdes fra klokken 09.00 til 11.30 i rådhuset på Tangvall. 

- Til dette møtet inviteres lag, foreninger og enkeltpersoner. Vi har valgt ut seks representanter fra forskjellige organisasjoner og lag som får fem minutter hver til å fortelle hvordan det er å bo og leve i Søgne, hva folk er opptatt av og hvilke aktiviteter som foregår i nærområdet. Det vil bli anledning til en åpen dialog mellom deltakere og politikerne, og det blir anledning til å stille spørsmål og kommentere. Hensikten med møtet er at våre folkevalgte skal ha et bedre grunnlag for å fatte beslutninger når de får saker til behandling som angår Søgne, sier ordfører Jan Oddvar Skisland. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Skal bli den beste kommunen
Møtet er åpent for alle og ordføreren oppfordrer innbyggere, lag og foreninger, menigheter, skoler og barnehager i Søgne til å benytte denne anledningen til å bli bedre kjent med de folkevalgte i kommunen.

- Vi har tatt mål av oss til å bli den beste kommunen å bo i, sier ordføreren videre.  

Han begrunner dialogmøtene med bystyrets ønske om å utvikle kommunen sammen med innbyggerne som bor og virker her, og de folkevalgtes behov for å forstå innbyggerne bedre.

- Løfte i flokk
- Dialogmøtene er et viktig ledd i jakten på den nye historien om Kristiansand. Hvem bor her? Hva er vi gode på? Hva sliter vi med? Hvordan kan vi løfte mer i flokk?, oppsummerer ordføreren i sin invitasjon til innbyggerne.

- Til sammen vil formannskapet gjennomføre 16 møter utenfor formannskapssalen i 2020 og vil trolig oppnå status som landets mest internt bereiste folkevalgte. Intet hjørne, ingen avkrok og ingen lokal sak vil være de folkevalgte ukjent, sa kommunedirektør Camilla Dunsæd i sin presentasjon av saken for formannskapet. 
Sist oppdatert 11.02.2020 klokken 19:03 av Nicolai Prebensen

- Intet hjørne, ingen avkrok og ingen lokal sak vil være de folkevalgte ukjent, sier kommunedirektør Camilla Dunsæd når de folkevalgte i Kristiansand skal holde 16 møter utenfor utvalgets faste møteplass i Kvadraturen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no