Kundene i Søgne har vist å sette pris på ett supermarked som satser tungt på ferskvarer, sier butikksjef Frank Haugen (Foto: Jon Aamodt, arkiv.)

Rekordår for Extra Tangvall: Passerte 100 millioner kroner i omsetning

  Nicolai Prebensen
  14. jan 2020
  19:23
Extra Tangvall passerte i 2019 milepælen 100 millioner kroner i omsetning.

- Dette er rett og slett veldig artig, og vi er svært fornøyde med året som har gått. Jeg vil  gjerne rette en stor takk til alle våre kjære kunder, som også er våre medeiere. Kombinasjonen av bredt utvalg av varer til lave priser har åpenbart slått an. Vi som jobber i butikken skal fortsette å stå på knallhardt for å levere gode handleopplevelser til våre kunder hver eneste dag, sier Haakon Francke, butikksjef i Extra Tangvall. 

Extra Tangvall hadde i 2019 en omsetningsvekst på nesten to prosent sammenlignet med 2018. Butikksjefen tror det er flere årsaker til at butikken går så bra.

Søndagsbutikk
- Vi åpnet søndagsbutikk for ett par år siden og den er svært populær. Det er nok heller ikke negativt at vår leietaker er Vinmonopolet. Men det aller viktigste er selvsagt mine ansatte, det er en utrolig blid og dyktig gjeng jeg jobber sammen med, sier Francke.

Han kan videre fortelle at butikken skal oppgraderes i 2020. Vi skal bytte kjøl og frys og åpne ett lite butikk-bakeri, hvor vi steker brød og småvarer i butikken. Før sommeren skal butikken fremstå enda bedre enn i dag, smiler butikksjefen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Økning
I tillegg til Extra Tangvall, kan også Coop Mega Søgne og Extra Lunde se tilbake på god vekst i 2019. Coop Mega Søgne endte på 68 millioner kroner i omsetning, og hadde med det en omsetningsvekst på hele 20,5 prosent. 

- Etter at vi ble Coop Mega har pilene bare pekt en vei, og etter utvidelsen og oppgraderingen høsten 2018 har det tatt helt av. Kundene i Søgne har vist å sette pris på ett supermarked som satser tungt på ferskvarer, sier butikksjef Frank Haugen, som også trekker frem sine ansatte. 

- Vi har en rutinert og dyktig gjeng som jobber hos oss, sier han.
62 millioner
Hos Extra Lunde stanset kasseapparatet på 62 millioner kroner i 2019, noe som tilsvarer en omsetningsvekst på seks prosent.  

- Helt rått, sier butikksjef Jonny Bjørnhom (bildet over) som passerte 60 millioner like før jul. 

- Nå må jeg snart bygge ut, mine fantastiske ansatte og våre lojale kunder fortjener en større butikk, avslutter en svært fornøyd butikksjef.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Vi som jobber i butikken skal fortsette å stå på knallhardt for å levere gode handleopplevelser til våre kunder hver eneste dag, sier Haakon Francke, butikksjef i Extra Tangvall i pressemeldingen.

- Gledelig
- Det er svært gledelig at Coop gjør det så sterkt i Søgne, og at butikkene vokser i et ellers tøft dagligvaremarked. Extra var vekstvinneren i norsk dagligvarebransje i fjor og tar stadig nye markedsandeler og vi kan glede oss over at vi også lykkes med supermarked i Søgne. Coop nærmer seg 1,8 millioner medeiere med stormskritt. Vi skiller oss fra konkurrentene ved at vi deler overskuddet med kundene våre, som er de som eier oss. Delingsøkonomi er i vinden som aldri før, spesielt blant de yngre, sier Regiondirektør Kay Arne Rakstang Nedrejord i Coop Sørvest, og legger til: 

- Det blir kakefest på alle tre butikkene i Søgne fredag 24. januar. Da vil vi gjerne at kundene som tross alt er våre eiere, skal få ta en bit av suksessen vår i Søgne, sier han.

Pressemelding fra Coop Sørvest

Extra Tangvall passerte i 2019 milepælen 100 millioner kroner i omsetning, skriver Coop Sørvest i pressemeldingen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no