Innsendt
Leder i Søgne Handelsforening, Gunnar Pedersen ved julegryta til Frelsesarmeen som Søgne Lions medlemmer stod ved i hele julemåneden. F.v. Gunnar Pedersen, Bjørn Andersen, Ole Repstad, Magne Lorentsen og Asbjørn Jakobsen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Over 70.000 kroner i julegryta i Søgne - Frelsesarmeens takk til alle som bidrog

  Redaksjonen
  05. jan 2020
  14:24
Som de fleste har lagt merke til stod Lions Club Søgne vakt ved Frelsesarmeens julegryter fra julegrana ble tent på Torvet lørdag den 30.11 og til og med lille julaften.

I 2019 samlet Lions Club Søgne totalt inn kr. 71.169,15 i kontanter. I tillegg har vi registrert at mange har benyttet Vipps til å overføre sine bidrag til Frelsesarmeens vippsnummer direkte.

Takkemail
Frelsesarmeens korpsleder skriver blant annet i sin takkemail til Lions Club Søgne:
«Vipps er nok en faktor som dere ikke har fått oversikt over, men jeg tipper at Søgne-gryta står for 15-20 prosent av totalt vippsede gaver (17.500), og det er jo ganske bra.

De vippsede midlene kommer jo da i tillegg til kontantene som ble samlet inn i julegrytene, og i sum må vi si oss veldig fornøyd.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Frelsearmeen skriver videre:
«Takk for jobben dere har gjort for oss i år igjen.»

Den takken sender Lions Club Søgne videre til alle som bidrog hver på sin måte. Tusen takk skal dere ha for det dere bidrog med, den fine tilnærmingen dere hadde til julegryta og Frelsesarmeens arbeid generelt sett, det gode humøret dere utviste og alle de fine samtalene som ble til rundt julergrytene dette året.

En særlig takk ønsker vi å rette til butikkene som vi fikk lov å ha julegrytene stående i gjennom hele adventstiden og butikkene som Lions egne representanter stod i eller ved når de hadde vakt.  

Tusen takk.

Med vennlig hilsen
For Lions Club Søgne
Leif Gunnar Vigebo
Leder for julegrytegruppa

- Dett gjør vi med glede, sa artikkelforfatteren Jan Gunnar Vigebo (t.h.) under julegryteaksjonen i 2018. På bildet er Per Henriksen fra Frelsesarmeen sammen med Lions-medlemmene Ted Abrahamsen, John Macleod. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no