Bataljen i Tinntjønnhallen lørdag

Søgne HK - Otra 29-26 (13-11), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

Seriekampen mot Otra lørdag ettermiddag ble akkurat den bataljen herretrener Jørn-Asle Hersvik lovet N247s lesere fredag.
Han lovet en tett, tøff og lite velspilt kamp, noe som stemte på en prikk. Lagene fulgte hverandre nesten helt til kampslutt, og begge lagene hadde massevis av bomskudd, passningsfeil og uryddig spill. Når det er sagt ble underholdningsverdien høy, og det var Søgnes trener som var på nippet til å ødelegge for eget lag.
Med ti minutter igjen å spille, på stillingen 23-21 er trener Hersvik lite fornøyd med dommerparet og gir beskjed om akkurat det. Det gule kortet kommer raskt, men Hersvik klarer ikke helt å gi seg med det og sendes på tribunen med rødt kort.
To ganger to minutter
Til alt overmål bestemmer dommerne seg for å sette to mann på benken, og i en kritisk fase må Søgne-herrene spille i to minutter fire mot seks spillere.
På et meget sterkt vis klarer hjemmelaget å komme fra denne utvisningsperioden 1-1. Dommeravgjørelsen er feil. Kun en mann skulle vært utvist. Hadde kampen vært satt i gang igjen skulle denne spilleren ha fått fire minutter.
Etter 53 minutters spill har gjestene igjen utliknet, og stillingen er 24-24
«Superkeeper»
De neste to minuttene stopper keeper Vegard Bendiksen flere hundreprosentssjanser og berger sannsynligvis to poeng lørdag ettermiddag. Med ett minutt igjen å spille er stillingen 28-26, og Simon Gilje Borøy er spilleren som får æren av å sette spikeren i kista for gjestene.
En batalje av en kamp, men jøss for en underholdning.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Jørn-Asle Hersvik på tribunen etter 50 minutters spill lørdag ettermiddag. Her sammen med dametrener Bjørn Hagen og leder i Søgne HK, Gro Anita Kåsa Poulsen.
- Få med at Søgne-herrene er best med treneren på tribunen, sa en lattermild toppscorer Jonas Eikås til N247 etter kampen. Treneren selv beklaget overfor spillerne for egen oppførsel, noe spillerne tok liten notis av. De støttet treneren fullt ut.
Hjemmelagets mestscorende spiller ble Jonas Eikås med Torstein Lia Stålesen hakk i hel med ni fulltreffere.
Tredjeplass
Søgnes herrelag ligger nå på tredjeplass på tabellen med ni spilte kamper og 14 poeng. KSI topper tabellen med samme antall spilte kamper og 16. poeng.
Allerede mandag kveld klokken 21.00 spiller herrene en ny seriekamp i Tinntjønnhallen mot AK 28.
Bildet under: Det lyste innsats av spillerne under lørdagens batalje i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. Her kaptein Morten Lossius i angrep. (Foto: Nicolai Prebensen).
Torstein Lia Stålesen scorer ett av sine ni mål i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Trener Jørn-Asle Hersvik finner raskeste vei til tribunen etter 50 minutters spill. (Foto: Nicolai Prebensen)