Greipstads Julie Helen Ernst i kamp mot ØIF Arendals forsvar lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vi har fokus på skuddferdighetene, ja

  Nicolai Prebensen
  07. des. 2019
  16:12
Greipstad - ØIF Arendal 26-24 (11-11), kvinnenes 4. divisjon, Nodelandshallen.

En dyktig keeper, Maria Leland Omdal berget to poeng for hjemmelaget i lørdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal. Leland Omdal stod til tider glitrende i målet og veide opp for et sjansesløseri av dimensjoner fra utespillerne. Ti tverrliggere og en haug av stolpeskudd gjorde at seriekampen var spennende fra start til slutt, resultatmessig.

Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen og vertene kom aldri mer en til en tremålsledelse før det igjen glapp i avslutningene for de blåkledte.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Dette var en kamp Greiipstad burde ha vunnet med minst ti mål over tabellnabo, men to poeng er to poeng og som andretrener Kjell Arild Haddeland sa etter kampslutt; - Vi får dessverre ikke flere poeng en det i en og samme kamp.

Han fortalte videre at det har vært et sterkt fokus på skuddtrening den siste tiden.

- Ja, det har vært mye fokus på dette, og det er et noe vi fortsatt må trene mye på. Skudd i treverket gir ikke mål, og dette er et viktig tema for oss fremover. Trener vi nok vil nok alle bommene forsvinne etterhvert, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Laglederne Espen Løland og Kjell Arild Haddeland (med ryggen til) var ikke alltid like fornøyd med skuddferdighetene til laget sitt i Nodelandshallen lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Med seieren lørdag klatret Greipstad tre trinn på tabellen og ligger nå på en sikker femteplass, fire poeng bak tabelltopp Giv Akt I som har 12 poeng og en kamp mer spilt. Greipstad har nå seks spilte kamper i årets serie. De har vunnet fire og tapt to kamper.

Rebekka Tveit ble hjemmelagets mestscorende spiller med syv mål.

Neste hjemmekamp er 10. desember mot Lyngdal og 17. desember spilles nok en hjemmekamp mot Flekkefjord.

Banens beste i Nodelandshallen som stoppet svært mange hundreprosentsjanser fra bortlaget lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no