I denne HiAcen med passende farge vil Nora (19) kjøre hjem juletreet for deg om du ønsker det. (Foto: Nicolai Prebensen)

Nora (19) kjører juletreet hjem til deg

  Nicolai Prebensen
  06. des. 2019
  17:37
Du vet hvordan det er å få med seg hjem et juletre etter innkjøpet, med mindre du har med deg henger, har varebil eller takgrind. Tar du det inn i bilen får du garantert en jobb med å plukke barnåler i ettertid. Nå har Nora Try (19) tatt opp en idé hun fikk i sommer. 

- Sist sommer tilbød vi å kjøre ut jordbær til alle som enten ikke hadde bil eller hadde litt vanskelig for å bevege seg. Det resulterte i mange bilturer rundt i bygda, og faktisk helt ut til Randesund i Kristiansand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Når jeg nå skal stå her på Tangvall og selge juletrær fra og med lørdag til lille julaften tenkte jeg at det kunne være en god idé å tilby det samme med juletrærne våre, sier Nora til N247 fredag ettermiddag.

Nora har gått til innkjøp av en god gammel Toyota Hiace, som i tillegg er rød.

Gleder seg
- Jeg kjører gjerne hjem juletreet til alle som handler hos oss, og det koster ingenting. Jeg vet hvordan det er å få et større tre inn i en bil, og så lenge kundene ikke bor alt for langt unna leverer jeg på døra om ønskelig, sier den blide 19-åringen som gleder seg til julehandelen.

Hun forteller videre at årets juletrær kommer fra Hægeland.

- De er nettopp hugget, og så mildt som det er nå kan de gå rett inn i stua. Skulle det bli kaldt, er det en fordel å la dem stå i «mellomtemperatur» en dag eller to slik at trærne får akklimatisert seg. Da står de lenge såfremt de får vann, sier hun videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Nora Try tilbyr hjemkjøring av juletrær denne julen, en tjeneste de ikke har hørt er blitt tilbudt tidligere.. (Foto: Nicolai Prebensen).

4640
I bua på Tangvall vil lokalmatselskapet 4640 Søgne i tillegg til juletrær selge fenalår og skinnfeller fra sauene på Tangvalljordet. Det blir pinnekjøtt fra samme sted og honning fra bikuber i Søgne. Eplemost fra Stausland blir også å få kjøpt, alt produsert innenfor en radius på et par kilometer fra Tangvall.  

Julen er i gang.

Nora Try fraktet jordbær hjem til kundene i sommer. Nå tar hun ideen med seg videre og tilbyr frakt av juletrær hjem på døra. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no