Lørdag 23. november brant en sjøbod ved Lundeelva ned til grunnen. Politiet mistenker at brannen er påsatt. (Foto: John Andreassen)

Brannene: - Har fått noen konkrete tips

  Nicolai Prebensen
  06. des. 2019
  11:44
- Det gjenstår mye arbeide i sakene rundt brannene i Søgne den siste tiden. Vi har fått i noen tips på observasjoner og vi sjekker såkalte «modus» personer. I tillegg gjenstår en del avhør og vi driver fremdeles på med tekniske undersøkelser etter brannene, sier etterforskningsleder Knut Ueland ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til N247 fredag formiddag.


Politiet har siden den første brannen i den gamle presteboligen på Lunde og brannen i eneboligen på Langenes helgen 3. og 4. november, hatt høy prioritet på de fire brannene som etterforskerne har grunn til å tro er påtent.

Fungerende lensmann Harald Hollerud sa til N247 25. november at de har grunn til å tro at brannene er påsatt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi har derfor satt på rikelig med ressurser for å få løst sakene, sa han.

Etterforskningsleder Knut Ueland sier fredag at de har fått noen nye tips i sakene.

- Konkrete observasjoner
- Vi har fått tips om noen konkrete observasjoner i tilknytting til brannene og disse blir sjekket nærmere. Dette dreier seg om personer som skal være sett i nærheten av åsted uten at jeg i dag kan gå nærmere inn på dette nå. Det gjenstår fortsatt mye etterforskningsarbeid i disse sakene, avslutter han.

Den 22. november sank en båt i Lundeelva etter brann. I denne saken etterlyser politiet to personer som skal ha blitt sett løpende bort fra åstedet. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no