Her forteller Roy Fardal (Uavh.) om vedtaket som ble gjort i nye Kristiansands formannskap onsdag. Dette til stor lettelse for gjengen i Shanty-bua. (Foto: Nicolai Prebensen)

Høllen: Overveldende flertall for å oppheve parkeringsavgiften

  Nicolai Prebensen
  05. des. 2019
  13:58
- Jeg måtte ta opp denne parkeringssaken i Høllen under onsdagens formannskapsmøte. Det henger jo ikke på greip å irritere folk før kommunesammenslåingen er et faktum, ikke etter heller for den saks skyld, sier Roy Fardal (Uavh.) til N247 torsdag ettermiddag.

Under formannskapsmøtet i nye Kristiansand ble det etter en kort diskusjon vedtatt å oppheve avgiftsparkeringen i Høllen vinterstid, en ordning som ble innført den 25. november i år.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det var kun MDGs to representanter av totalt 15 som gikk inn for å opprettholde dagens ordning med betaling fra klokken 08.00 til 17.00 alle dager.


N247 har i flere artikler skrevet om saken som har vakt oppsikt i hele lokalsamfunnet. Politikere har også reagert, og nå har altså disse gjort et vedtak om at det ikke skal betales for parkering i Høllen i vinterhalvåret.

- Saken skal opp til behandling i det nye bystyret 18. desember, men med et så stort flertall i formannskapet i går vil denne saken skli rett gjennom. Alle vedtak i nye Kristiansand blir ikke gjeldene før 1.1. 2020 når den nye kommunen er en realitet, men det er jo bare en snau måned til, sier Fardal videre.

Leve med
- Det kan vi leve med, sier gutta i foreningen Shanty som har engasjert seg sterkt i saken. 

- Dette var gode nyheter, og vi takker for at dere har gjort en jobb, sier gjengen som legger til at de mer enn gjerne kan være fleksible om sommeren.

- Det har vi jo vært i alle år, men at vi måtte betale her nede gjennom hele vinteren også, likte vi ikke. Det ble fort dyrt for oss å være her nede fem ganger i uka. Vi er jo pensjonister, og noen av oss er litt kleine til beins. Bil må vi ha, og vi må parkere utenfor bua, avslutter gjengen.

- Det henger ikke på grip å irritere folk før kommunesammenslåingen er et faktum, sier Roy Fardal (Uavh.) til N247 torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Roy Fardal på vei til Shanty-bua torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no