Daglig leder i Søgne-selskapet Slokkesystemer AS, Arnstein Fedøy er tildelt FLTs utdanningspris. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)

Vant pris for masteroppgave

  Jon Aamodt
  05. des. 2019
  11:44
Søgne-bosatte Arnstein Fedøy er tildelt FLTs utdanningspris for 2019. Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) deler årlig ut en pris på 150.000 kroner til noen som styrker sin real- og formalkompetanse gjennom utdanning. Fedøy er daglig leder i Søgne-selskapet Slokkesystemer AS og har skrevet en masteroppgave om pålitelighet i komplekse sikkerhetssystemer. 

- Prisen skal honorere gode prosjekt-, bachelor og/eller masteroppgaver innen teknikk/teknologi. Studentoppgaver innen ledelse, organisasjon og økonomi kan vurderes dersom oppgaven har en klar teknologisk relasjon, eller faller direkte inn under forbundets organisasjonsområde, skriver forbundet om prisen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det var to kandidater som delte årets pris, og Arnstein Fedøy får som en av vinnerne prisen for sin masteroppgave «Collecting, Analysing and Presenting Reliability Data for Automatic Sprinkler System».

I sin begrunnelse skriver juryen følgende: 
– Fedøy har i oppgaven belyst mangler ved både nasjonale og internasjonale krav og retningslinjer til sprinkleranlegg, og han har formulert vel begrunnede råd til bransje og myndigheter. Fedøys oppgave må være blant de svært få masteroppgaver som med små justeringer blir publisert som bok fordi forlag og bransje anser den som enestående. I følge nominasjonen gir boken overraskende og nye perspektiver på en vel kjent problemstilling – pålitelighet i sprinklersystemer.

- En ære å bli nominert
- Først og fremst tenkte jeg at det var i ære i det hele tatt at skolen nominerte meg til prisen, og i konkurranse med alle andre tekniske skoler i Norge var det helt fantastisk å vinne, sier Fedøy til N247. 

Han legger til at han ser på prisen som en stor verdsetting av det arbeidet som er lagt ned i forkant av presentasjonen som også er blitt til en bok som er tilgjengelig i engelsk utgave. 


Fedøys masteroppgave er med små justeringer blitt til bok som er tilgjengelig i engelsk versjon. (Foto: )
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no