Leserinnlegg
- Saken som verserer er veldig lei. Den er etter mitt syn idiotisk, dersom man ønsker å opprettholde en god dialog med Søgnes innbyggere, skriver Bernt Daland i leserinnlegget. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

«Svikter hukommelsen til politikerne angående parkeringsavgift for for eksempel Høllen?»

  Nicolai Prebensen
  04. des. 2019
  17:53
Det forbauser meg at sittende politikere som har deltatt i møter dette og forrige år er overasket over utviklingen til Kristiansand parkering angående Høllen Havn.

Saken som verserer er veldig lei. Den er etter mitt syn idiotisk, dersom man ønsker å opprettholde en god dialog med Søgnes innbyggere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Jeg har selv stilt spørsmål om dette i felles kommunestyremøte med Søgne, Songdalen og Kristiansand. Den gang jeg reiste spørsmålet politisk, kunne ikke Nye Kristiansands påtroppende rådmann/kommunedirektør svare, men lovet å komme tilbake med svar. Svaret som kom i ettertid i politisk møte, vil jeg minne sittende og nyvalgte politikere om.

Det er bra at medlemmer av det nye bystyret er på ballen nå, og jeg håper og jeg tror at det kommer en løsning på dette.

Det som jeg venter mest i spenning på, er hvem som fronter gevinsten her etter en løsning.....

Jeg sier kun avslutningsvis: Husker ikke dere rutinerte som sitter i dagens Søgne kommunestyret og som er nyvalgte i bystyret dette? Hvis dere ikke husker, så er jeg skuffet over deres interne minnebrikke.

Lykke til med å finne løsningen her.

Bernt Daland, avgående kommunestyrerepresentant i Søgne kommune.
Sist oppdatert 04.12.2019 klokken 19:43 av Jon Aamodt

Bernt Daland er avtroppende kommunestyremedlem i Søgne kommune. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no