Her forlater politiet anleggsområdet på Monan lørdag kveld, uten "elgkjenning". (Foto: Nicolai Prebensen)

Politiloggen i helgen: Promillekontroll på Monan

  Nicolai Prebensen
  24. nov. 2019
  09:51
Søndag
Søgne Klokken 10.00: Politiet har hatt promillekontroll på E39 ved Monan retning vest. 74 bilførere kontrollert, ingen reaksjoner, skriver politiet på Twitter.

Søgne klokken 03,11: Melding om slåsskamp mellom to personer utenfor utested på Tangvall. Politiet er på veg til stedet.

Det er to personer som har slåss. Ingen er skadet. Mistenkte er bortvist fra stedet og fornærmede vil vurdere anmeldelse i ettertid, skriver politiet på Twitter.

Lørdag
Søgne klokken 17.23: Melding om elg som har krysset veibanen på E39 ved Volleberg. Elgen klarer ikke krysse elva på grunn av høy vannstand og det er mulig den vil forsøke å krysse veien igjen. Politiet er på vei til stedet og fallviltgruppa varsles.

N247s reporter var i kontakt med politiet på Monan, inne på AF Gruppens anlegg hvor elgen var observert. I følge politiet ble det ikke observert noen elg på stedet og patruljen og fallviltgruppa forlot stedet med uforrettet sak, 

Søgne klokken 03.22: En person mistenkes for å kjøre bil i beruset tilstand på Tangvall. Personen har heller ikke førerkort. Kjøres til legevakt for blodprøve. Sak opprettes.

Songdalen klokken 00.23: Politiet rykker ut til to parter som krangler på privat adresse på Nodeland. Den ene parten er fjernet fra stedet. Det har ikke vært utøvd vold på adressen.
Sist oppdatert 24.11.2019 klokken 10:04 av Nicolai Prebensen

Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no