Denne uke må avdelingsleder Kenneth Harbak og de ansatte i eiendomsavdelingen i Søgne kommune jobbe mellom alt fra juletrær til flyttekasser i kontorene på rådhuset på Tangvall. Fredag skal lokalene tømmes av et flyttebyrå. T.h. på bildet vaktmester Andreas Ramsland. (Foto: Nicolai Prebensen)

Nå «tømmes» rådhuset på Tangvall

  Nicolai Prebensen
  18. nov. 2019
  14:26
Denne uken må rundt 80 ansatte i rådhuset på Tangvall pakke ned kontorene sine. Fredag kommer et flyttebyrå og tar med seg to flytteesker med permer og papirer og en flytteeske med pc-utstyr per ansatt.

Mandag morgen møter de samme ansatte på jobb i Kristiansand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Nå er det i gang. Alle som ikke skal være igjen her etter kommunesammenslåingen har sin siste arbeidsdag i dette bygget fredag. Mandag morgen skal mange av oss sitte i et kontorfellesskap på rådhuset i Kristiansand. Vi kjenner litt på dette nå, sier Kenneth Harbak, som i sin nye jobb får ansvaret for 2.200 boenheter i den nye storkommunen. 

Hans overordnede blir Ola Frøysland som har hatt stillingen som enhetsleder i enhet for eiendom i Søgne kommune.

Organisert kaos
- Det er et organisert kaos for tiden. Vi jobber mellom flyttekasser og rydder unna det vi kan. Samtidig med flyttingen har vi jo også ansvaret for at driften av kommunen fortsetter frem til 1. januar. Vi bør nok ha et satellittkontor her på bygget på grunn av dette, men de aller fleste forsvinner ut herfra fredag, fortsetter Harbak.

Han sier videre at ansatte på bygg og eiendom samt renholdere vil i all hovedsak forbli der de er i dag.

- Nå skjønner vi at det er alvor. Jeg har vært rundt med 300 flyttekasser de siste dagene, og det er litt vemodig, det er jeg ikke redd for å si, sier Andreas Ramsland som er en av de i enheten som blir værende på rådhuset.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Rundt 80 ansatte på rådhuset på Tangvall har sin siste arbeidsdag i bygget førstkommende fredag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Ola Frøysland sitter inne på kontoret sitt med et svært «dyr» som opptar mye plass i tillegg til alt som skal være pakket ned innen førstkommende fredag.

- Jobbmessig virker det som om vi blir godt mottatt i Kristiansand. Jeg tror ikke dette vil bety så mye for oss som skal inn, men det er klart at det er er jo litt trist å forlate dette huset hvor vi har vært i så mange år, sier han.

Mandag klokken 12.15 satte han i gang det aller siste personalmøtet i eiendomsavdelingen i Søgne kommune.

Lunsj mellom flytteesker, permer og juletre er hverdagen for de ansatte i rådhuset denne uken. (Foto: Nicolai Prebensen)

Enhetsleder Ola Frøysland på sitt kontor på rådhuset på Tangvall mandag. "Reinsdyret" er en gave fra Jon Vidar Severinsen på Lunde skole. - Der jeg flytter til er det ikke plass til reinsdyret. Jeg får ta det med hjem, sier han. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no