Syv av syv mulige: - 30 imot er for mye

Søgne HK - Sandnes 42-30 (22-16), kvinnenes 3. divisjon, Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag.

Det ble som forventet en komfortabel seier for Søgne HKs kvinner lørdag. De først 12 minuttene av seriekampen spilte hjemmelaget rufsete og bunnlaget fra Rogaland hang godt med. Da tok trener Bjørn Hagen time out og dermed var kampen satt.
Syv minutter senere var stillingen 14-9 og videre utover kampen var det ingen tvil om hvor de to poengene det ble spilt om skulle ende.
Hjemmelaget spilte til tider god håndball, men var kanskje noe preget av en tildels svak motstander. 30 mål mot er mye i en hjemmekamp og dette var også noe trener Hagen tok tak i mellom omgangene.
På plussiden var Karianne Gjertsen Barøy umulig for gjestene på strek og i likhet med Charlotte Markham scoret hun hele ti mål i kampen. Faktisk var det kun to av utespillerne i det 13 kvinners sterke laget som ikke scoret, noe som gir et klart uttrykk for kvalitet gjennom hele laget.
- For mye
- 30 mål mot er for mye. Sandnes er ikke så dårlige som tabellen gir uttrykk for, de er kjappe og har svært flinke spillere. Vi fokuserte på forsvaret i pausen og det hjelp. 42 mål pluss holder til seier, og det er vi svært fornøyd med. I tillegg trente vi på spill uten keeper, men det må du ikke skrive, sa trener Bjørn Hagen til N247 ved kampslutt.
Søgne FKs 3. divisjonslag troner nå på andreplass på tabellen med kun et poeng under tabelleder Sola 2 som har to kamper mer spilt.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Line Govertsen Bjelland får "tyn" av Sandnes-forsvaret, men scorer likevel ett av sine fem mål lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Neste kamp for 3. divisjonslaget er borte mot Randesund 19. november. Den 9. desember spiller kvinnene hjemme i Tinntjønnhallen mot AK28.
Til nå har Søgne-seniorene syv seire av syv mulige i 3. divisjonsdebuten.
Trener Bjørn Hagen var tross 30 mål i mot fornøyd med nye poeng og syv av syv seire til nå i 3. divisjon, avdeling sør-vest. (Foto: Nicolai Prebensen)
Ida Marie Gabrielsen Lerøy er gjennom Sandnes-forsvaret og scorer. (Foto: Nicolai Prebensen)