Ordførerkontoret på Nodeland etter at håndverkere har startet ombygging til NAV-stasjon. (Foto: Privat)

Kommunesammenslåingen: Ordfører uten kontor

  Jon Aamodt
  13. nov. 2019
  13:25
Songdalen rådhus er under ombygging og skal klargjøres for nye oppgaver og nytt innhold når den nye kommunen formes og våkner til liv. 

Ordfører Johnny Greibesland er en av de som får føle på konsekvensene av transformasjonen. Songdalens ordfører har ønsket å være tilgjengelig for bygdas innbyggere og har hatt sitt kontor tett på inngangen og publikumsmottaket i rådhuset. 

Fredag var siste dag Greibesland fikk benytte ordførerkontoret før håndverkere denne uken tok ned vegger og startet ombyggingen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det skal lages en NAV-stasjon i dette hjørnet, og jeg måtte ut av kontoret fredag. Nå flyter jeg litt rundt på huset og finner meg en ledig kontorpult når jeg trenger, sier Greibesland til N247.

Den store flyttehelgen
Greibesland sier dette er helt uproblematisk for han og fungerer helt ok i den avsluttende fasen av hans ordførertid i Songdalen. 

- Neste helg, 23. og 24 november blir en helg med full aktivitet da det skjer veldig mye. Dette er den store flyttehelgen da ansatte flytter fra sine nåværende kontorplasser til nye jobber og nye kontorer i den nye kommunen, sier ordfører Johnny Greibesland (bildet) som om kort tid avslutter sin politiske karrière som Songdalens siste ordfører i de 55 årene kommunen har eksistert. 

Tilpassing av rådhusene til ny organisasjon har startet, og 23.-24. november er den store flyttehelgen når ansatte flytter til nye kontorplasser i den nye storkommunen. (Foto: Kristiansand kommune)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no