Rapperen Martin Fredriksen leverte en flott prestasjon i semifinalen av Norske talenter, men fikk ikke nok stemmer til å avansere til finalen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Gode tilbakemeldinger, men ingen finale

  Jon Aamodt
  08. nov. 2019
  22:16
Rapperen Martin Fredriksen leverte en flott prestasjon i fredagens semifinale i det TV 2 sendte «Norske talenter» og fikk gode tilbakemeldinger fra dommerpanelet. Det var likevel ikke nok til videre avansement, og dermed blir det ingen finale på Søgne-gutten. 

- Eg synes du er en fabelaktig rapper, var konklusjonen til Mia Gundersen etter at Martin hadde vært på scenen som kveldens første deltaker. 

Mona Berntsen fulgte opp med at rytmeforståelsen er Martins styrke og Bjarne Brøndbo som tidligere har karakterisert Martins opptredener som «drittbra» var ikke snauere denne gang. 

- Jeg er så stolt over å komme fra samme by som deg, avsluttet Janne Formoe sin dommerkommentar. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Martin selv kommenterte at det var første gang han sang i tillegg til rappingen, og mente at sangen kanskje ikke var «helt hundre» til tross for de gode tilbakemeldingene fra dommerne. 

Etter at seerne hadde avgitt sine stemmer for kvelden ble det klart at Martin ikke var blant de tre deltagerne med flest stemmer. Kun den deltageren med flest publikumsstemmer går videre til finalen, og denne fredagen var det unggutten Adam som kapret aller flest stemmer og går videre til finalen.
Sist oppdatert 08.11.2019 klokken 22:33 av Nicolai Prebensen

Martin høstet gode tilbakemeldinger fra Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Solveig Kloppen, Janne Formoe og Mona Berntsen etter semifinalen fredag kveld. (Foto: Foto/montasje: Bjørn Wad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no