Flere husstander i området rundt Hølleveien i Søgne er uten vann natt til mandag etter brudd i en vannledning. (Foto: Jon Aamodt)

Brudd i vannledning ved Hølleveien: Flere husstander uten vann

  Nicolai Prebensen, Jon Aamodt
  03. nov. 2019
  23:44
I følge beboere i området Høllen-Fløyfjellet er mange husstander uten vanntilførsel søndag kveld. Årsaken skal det være et brudd i en vannledning i nærheten av Gaveboden ved Hølleveien.

Like før midnatt er mannskaper fra ingeniørvesenet og fra entreprenør Per Try AS i arbeid på stedet. Det arbeides med å stenge av vannledningen som lekker og få på plass nødvendig materiell for å kunne reparere skaden. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Representanter fra entreprenøren sier til N247 at de setter igang graving ved bruddstedet så snart maskiner er på plass. Det er uklart hvor lang tid reparasjonen vil ta, men arbeidet vil pågå gjennom natten og fortsette til vanntilførselen er gjenopprettet. 

Representantene fra ingeniørvesenet kan ved midnatt ikke si eksakt hvor mange husstander som er uten vanntilførsel.

Vannkanner
Klokken 08.00 sier uteleder i ingeniørvesenet i Søgne kommune, Tor Otto Kjær at det kreves en del arbeid å gravd seg ned til vannledningen.

- Vi har nå fått større maskiner på plass, og starter arbeidet med å finne bruddet. Vi vet ikke per nå hvor mange husstander som er uten vann, og klargjør derfor vannkanner til de som eventuelt måtte ha umiddelbart behov for vann, sier han.

Gunnar Engebu som bor i Fløyfjellet sier at de mistet vannet i går kveld, men har i løpet av natten fått tilbake vannet, men med mindre trykk en vanlig.
Sist oppdatert 04.11.2019 klokken 08:51 av Nicolai Prebensen

Mannskaper fra ingeniørvesenet i Søgne kommune og fra entreprenør Per Try AS arbeider på stedet natt til mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Mandag morgen arbeides med å grave seg ned til feilen. Mannskapene fra ingeniørvesenet og entreprenøren sier feilen trolig ikke er utbedret før sent mandag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no