Nabooppgjøret: - Det holdt, det holdt akkurat

Søgne HK - Greipstad 30-29 (15-13), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen søndag kveld.

- Det blir alltid spennende og tett med lite finspill i slike nabooppgjør. Men det holdt, det holdt akkurat, sa Søgne-herrenes trener Jørn-Asle Hersvik til N247 like etter kampslutt søndag. Han hadde helt rett.
Hjemmelaget ledet stort sett trygt gjennom hele kampen, og frem til ti minutter før slutt spilte gjestene noe ukonsentrert og lå under med fem mål. Time out ble tatt og fire minutter senere var ledelsen skrumpet inn til to mål. Ett minutt senere reduserte Greipstad nok en gang og lå kun ett mål bak vertene i Tinntjønnhallen.
Begge lag scorer ett mål hver og det ender med en knepen seier til hjemmelaget til stor glede for de vel 150 tilskuerne i hallen.
Levende vegg
Dagens spiller var utvilsomt Søgnes keeper Vegard Bendiksen som til tider stod i mot gjestene som en levende vegg. Flere dobbeltredninger, flere straffe- og skuddredninger sørget for at Søgne dro hjem to poeng i denne kampen. Trender Hersvik var ikke i tvil om prestasjonen.
- Han var helt fantastisk i kveld, sa han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Jonas Eikås ble matchvinner mot Greipstad i nabooppgjøret i Tinntjønnhallen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Jonas Eikås ble hjemmelagets mestscorende spiller med syv mål i seriekampen og stod også for det siste målet som sørget for hjemmeseier. Torstein Lia Stålesen scoret seks.
Dermed klatret Søgne HKs menn opp til femteplass på tabellen med seks poeng på fire kamper. Tabelleder Otra har åtte poeng på fem spilte kamper. Neste hjemmekamp er mot Øyestad IF 2 i Tinntjønnhallen 10. november klokken 13.10.
Sist oppdatert 03.11.2019 klokken 20:22 av Nicolai Prebensen
Harde tak i nabooppgjøret i Tinntjønnhallen søndag kveld. Her er det Morten Lossius som sloss mot Greipstad-spillerne i 4. divisjonsoppgjøret. (Foto: Nicolai Prebensen)
Preben Wehus scorer mot Greipstad søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)