Trener for Søgne HKs kvinner, Bjørn Hagen sier til N247 at på tross av tre seire av tre mulige vil laget gå på noen tap gjennom sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- For hver kamp vi vinner er vi nærmere vårt første tap

  Nicolai Prebensen
  18. okt. 2019
  15:29
Søgne HKs kvinner har hatt en knalldebut i 3. divisjon og har vunnet tre av tre kamper så langt denne sesongen. Lørdag møter laget Staal Jørpeland i Tinntjønnhallen, noe trener Bjørn Hagen setter lite fokus på.

- Jeg fokuserer aldri på lagene vi møter. Mitt fokus er eget spill og til nå bruker jeg krefter på å få «våknet» spillerne de første 15 minuttene av kampen. I de tre rundene vi har hatt har jentene brukt 15 minutter før de har kommet ordentlig i gang, mens de i de resterende 45 minuttene har storspilt. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er dette vi nå må fokusere på, spille vårt eget spill helt fra starten av, sier han.

Hagen legger til at han har forberedt spillerne på at det bli tap i løpet av sesongen.

- For hver kamp vi vinner er vi nærmere vårt første tap. Slik er det bare, men det har jo gått over all forventning til nå, og jeg tør ikke tenke på hva som skjer om vi fortsetter å vinne fremover. Det er i alle fall spennende, sier han og nevner Sola som kvinnene skal møte borte 9. november. 

Sterke konkurrenter
I tillegg trekker han frem Hinna, Grane og AK 28 som sterke konkurrenter denne sesongen.

Hagen og spillerne ber om fullsatte tribuner lørdag.

- De melder jo bare dårlig vær. Hvorfor ikke sitte godt og varmt i Tinnjønnhallen og bli med på underholdning av høy klasse. Kaffe, vafler og kaker er også mulig å få kjøpt, avslutter han.

Søgne HKs kvinner har imponert med storspill i de tre første kampene i 3. divisjon. Lørdag møter laget Staal Jørpeland i Tinntjønnhallen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no