- En treningsform som passer for alle aldre og kjønn, og hvor alle blir ivaretatt, sier Lise Wolff og Jøran Frustøl som fredag åpner Crossfit Crywolf. (Foto: Jon Aamodt)

- Endelig den dagen vi har ventet på

  Jon Aamodt
  17. okt. 2019
  14:33
- Fredag er det endelig den dagen vi har ventet lenge på, sier Jøran Frustøl og Lise Wolff som denne dagen åpner sitt eget treningssenter «Crossfit Crywolf» på Mjåvann industriområde. 

De forteller begge to at dette er en treningsform de puster og ånder for og gleder seg veldig til endelig å kunne åpne opp for kunder i lokalet de selv har innredet fra et tomt industrilokale til slik det fremstår dagen før åpningen. 

- Mennesker er late, de vil gjøre minst mulig for mest mulig resultat, sier Frustøl som mener denne treningsformen nettopp derfor passer for «alle». 

- Trenger ikke trene på forhånd
- Her kan du trene i fem minutter og se svetten sprute av panna di. Det er en allsidig og variert treningsform, legger han til og understreker at det ikke er nødvendig å trene seg opp på forhånd før du kommer til senteret. 

- Det er kanskje en treningsform som er ukjent for mange, men vi kan bare si, kom og prøv. Her blir alle ivaretatt, dette passer for folk i alle aldre og kjønn, sier Wolff og legger til at de allerede før åpning har fått mange henvendelser fra folk som vil benytte det nye senteret. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lokaliseringen i et industriområde sentralt plassert i forhold til Søgne og Songdalen og kun en kort tur fra Kristiansand ser de to på som helt ideell.

- Her har vi ingen naboer og kan bråke så mye vi vil. i tillegg er det mange arbeidsplasser like ved, og det vil vi utnytte og tilby avtaler til bedriftene rundt her. Om ikke lenge får vi ny veiforbindelse til området, og det vil bare gjøre beliggenheten enda mer sentral, sier Frustøl

Full kontroll
Dagen før åpningen er alt under kontroll i følge de to ildsjelene som står bak og selv har sørget for å gjøre lokalet klart. (Foto: Jon Aamodt).

- Vi har hatt god tid og jobbet målrettet mot denne dagen. Nå bare gleder vi oss til endelig å kunne åpne og håper folk kommer innom og prøver seg når vi åpner for publikum fredag klokken 15.00, avslutter Wolff. 
Sist oppdatert 18.10.2019 klokken 09:46 av Jon Aamodt

- Vi håper mange kommer og prøver og har allerede fått flere henvendelser, sier ildsjelene på Mjåvann industriområde. (Foto: Jon Aamodt)

Det er Lise Wolff og Jøran Frustøl som sammen åpner Crossfit Crywolf på Mjåvann industriområde fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no